19972017 Ek Gıdaya erken baslanırsa ne olur emen cocuga su verilirse ne olur kızım 4 bucuk aylık baslasam az az ne olur hastamı olur yani erken baslamak neden iyi değil benimle bir olan bi kzı var birinin coktan cok seye baslamıs
htceee98 19972017 biz 6 aylık olacaz bu zamana kadar sadece az az su verdim onun harici gıda vermedim.doktorunuz ver demedigi sürece bence vermeyin
EsraVeyselAlya 19972017 Ben 4 Aydan itibaren veriyorum birseyler su sürekli veriyorum hiç bir zararı olmadı çok şükür
Mhmtaff 19972017 az az tadımlık başlayabilirsin bence çay kaşığıyla tadım yaptır su da ver az havalarda sıcak birde tadım yaparsa susar bende 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş başladım
19972017 Mhmtaff tadımlık yaparken pişirdiğim şeyleri tekrar dolaba koysam olur mu kalır sonucta çöpe de atılmaz
EsraVeyselAlya 19972017 yoğurt verdim ilk önce sonra az havuç verdim haşlayıp ezip muz verdim bebe bisküvi ile karıştırıp yavaş yavaş başladım
Mhmtaff 19972017 yani az az yapın ben öyle yaptım mesela yarım havuç patetes kabak hepsini az az yaptım arttırmadım
berna_demir 19972017 bence 4.5 aylık da ek gıda için çok erken bağırsakları sindirime daha hazır olmayabilir doktor daha iyi bilir tabiki benim kızım 5.5 aylık haftaya 6 olacak ama 6 olmadan cesaret edemiyorum havalar sıcak olduğu için çok az su veriyorum