Ahkukulivahkukuli Littlemomm karanfili rahatlikla tüketin gecer, ben oğluma dis jeli kullanamdim hic evde kendim yaptım hep. Küçük çürük buyumesin dikkat et biran önce ihmal etmeden tedavini ol canım 💐
pembeninkurku Littlemomm ahahaha pempe ablan kurban olsun sana🌸😂😂😂 tatlı yiyince oluyor bide normal sıcak su içince bile oluyor düşün yani öyle bir sızlıyor ki ölüyorum sanki ama bi çaresini bulamadım🥴
Littlemomm pembeninkurku yaa seni yeeriiiim pembe ablacım 😂😂🌸🌸 anladım canım benimde aynı valla sıcak suda bile sızlıyor ağrıyor bende bulamadım 🥺
pembeninkurku Littlemomm aynen valla canım ama bildiğim kadarıyla diş eti çekilmesi ve hassas diş minesi yüzünden sızlamaya sebep olurmuş😘🌸
Littlemomm pembeninkurku ondan demekki kuzum hayırlısı olsun benimde diş yapım çok hassas zaten normalde de teşekkür ederim canım 🥰😘
Littlemomm Mlke301020 ne önerirsin canım hangisi daha iyi acaba ben sensodyn kullanıyorum şuan da hangisi iyiyse onu alayım
Littlemomm Duyulurum yaa öyle mi canım hangi macun acaba fırçanın ismi ne ve seninde böyle tatlı felan yiyince çok keskin bir ağrın oluyor muydu?
Duyulurum Littlemomm özel bir fırça kullanmadım markette alırken hassas dişler için olandan aldım hep. Bazılarında yumuşak falan yazıyor. Diş macununda da sensodyne bana iyi geliyor. Aynen sıcak soğuk tatlı hassasiyeti vardi