Alyameltem Sağlık ocağı bugün kan ilacı başlayalım dedi sizler veriyor musunuz bir yan etkisi oluyor mu merak ettim kızlar bebeğim 4 aylık
xrtalafx Alyameltem kızımm9 aylık 3 bucuk aulıktan beei kullandım şimdi bıraktık değerlerimiz normal olduğu için
sevgi88 Alyameltem vegaferon aşırı kabızlık yapıyor o yüzden ferrum isteyin sağlık ocağından o bi tık daha iyi
dlkcnblt Alyameltem onu verme canm onun yerine microfer al onun içeriği iyi değil 10 aylık bnmki 4.aydan berş kullanyom
Srhtzlyh Alyameltem benim bebeğime verdiler vegaferon 3 gün kullandım kabız oldu. Ikınıp ıkınıp ağlamaya başladı bende bıraktım vermiyorum. Bir dahaki sağlık ocağına gittiğimde doktorumuzla konuşup marka değişikliği yapıcam kullanmıyorum şuan. Zaten 4-6 aylarda başlanabiliyormuş 5 aylık kızım
Meraklii Paraben içeriyor o yuzden biz hiç kullanmadık birde kaka rengini siyah yapıyormuş başka bir marka kullaniyoruz
eczanecianne Demir ilaçları 2 çeşit demir türevi içeriyor +2 değerlikli ve +3 değerlikli. +2 değerlikli olan demir2 ilaçlarının emilimi daha iyi olurken yan etkileri bir miktar fazla olabiliyor (kabızlık özellikle) fakat demir3de bu durum daha az görülür. Tabii demir3ünde emilimi daha az. Yani doktorunuzun önerdiği tedaviyi uygulamanız en doğrusu olacaktır. Bu arada vegaferon damla=Ferrum damla. Birbirlerinin eş değerleri…
eczanecianne Bi de devletin ödemediği demir takviyeleri var Bestiron, Sideder gibi bu gıda takviyelerinde demir enkapsüle formda bu yüzden yan etkileri baya azaltılmış durumda tabi bi de koruyucu içermiyorlar bilginize…
eczanecianne Alyameltem rica ederim. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Eczacıyım yardımcı olabilirim.
dlkcnblt burjoosphere içinde hem damlalığı hem fısfıs başlığı var fısfısı takıp ağzına bir fıs sıkıyorum