merve_06052018 msdenizkky biogia ve zeytinyağıyla şuan düzenli yapıyor doktora göre anne sütü alıyorsa 10 gün normal diyorlar ama bi doktorda yetişkin insan 10 gün yapmasa çatlar bebekler nasıl dayansın bagırsaklarını hareketlendirmemiz lazım dedi
merve_06052018 msdenizkky saf zeytinyağı 1 çay kaşığı veriyorum bazen kusuyor yarım çay kaşığı daha ekliyorum bagırsaklarını yumuşatıyormuş
merve_06052018 Ugggg 1 ay düzenli hatta aynı saatte verdim ama etkisini göremedim biogia etkisini gösterdi bebekten bebeğe değişiyordur illaki çok zor bi durum ben çok üzülüyordum hergün yaptığı diye bakmaktan psikolojim bozulmuştu :)
Gazellethebest merve_06052018 merve_06052018 benim bebeğim de 3,5 aylık fitil kullanmadan kaka yapamıyor. Siz fitil kullanıyor musunuz? Ben bir hafta yapamayınca fitil kullanıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Sadece anne sütü alıyor bebeğim
merve_06052018 Gazellethebest ben poposuna zeytinyağıyla masaj yapıyorum yapmadığı zaman fitille uyarmak istemiyorum çünkü bi kere verdim içinde kaldı 2 gün sonra çıktı 🤦♀️
msdenizkky deleted2310 doktor bunu verdiği için verdim ama bugun kestim vermeyeceğim siz ne kullanıyorsunuz
Sevdaysl msdenizkky bende aynı şekilde düşünüyorum her ne kadar doktorumuz alakası yok desede o günden beri gazlı ve kolik dediler en son e madem kolik bu çocuk simdi niye degil iki haftada mi gecti kolikligi
msdenizkky Sevdaysl bugun vermedim ilacı değiştireceğim bakalım bugun nasıl olacak kaka ve gaz cünkü cok yoruldum 5 gündür geceleri özellikle hiç uyuyamıyoruz
merve_06052018 msdenizkky evet alışkanlık oluyormuş sürekli uyarılmayı bekliyor bu sefer bagırsak tembelliği oluyormuş bağırsak görevini unutuyor