Karadut Cerazette d.kontrl hapını direk eczaneden alıp kullanabilirmiyim illaki doktora görünüp reçetemi yazılmalı? Direk alıp kullanan var mı aranızda.
Nurasel20 Karadut doktoruna danışabilirsin ama eczaneden de alıp kullanabilrsin bende kullanıyorum reçetesiz satılıyor zaten
Miniginannesi Karadut saglik ocaginda ki ebeye sormustum devlet karsilamiyor direk gidip alabilirsin dedi bende adet olmayi bekliyorum olunca alip basliycam😊
Sevdaysl Karadut ben doktoruma kontrole gitmiştim emziriyorum.diye öneri istedim rahatlıkla kullanabilirsin dedi 3 aylık bebegim kullanıyorum 10 günü gecti bugün adet oldum başladı
Sevgitkn Karadut direk eczaneden alabilirsin canım ama çok pahalı olmuş ya bende alıcaktım vazgeçtim sürekli 50 TL veremem maalesef.
Sevdaysl Miniginannesi ben beklemedim canm ocakta doğum yaptim daha adet olmamistim 10 gün once doktorum yazdı hemen basla dedi başladım bugün adet oldum başladı sabah
AnneVeKuzusu Miniginannesi adet olmadan başlanımıyo mu ilaca acaba? Bnde 5 ay önce dogum yaptm henüz adet olmadım da
Sevdaysl Ayazz444 onu bilmiyorum canm benim talesemi tasiyiciligim var yani düşük kan seviyesi ama kan ilaçları yükseltiyor hamilelikte bile kullanmadım direk canlı kan aldim. Doktorumda spiral önermedi bunu kullan dedi
Miniginannesi AnneVeKuzusu bana ebe adetin 3. Gunu basla dedi ama daha demin bir uye adet olmadan doktor baslayabilirsin demis
Sevgitkn AnneVeKuzusu evet canım ya 49 TL olması lazım 😩 ayvayı yedik valla napçam bilmiyorum bende. Spiral istemiyorum korkuyorum. Geri çekmeye şuan hiç güvenemiyorum çocuğum ufak prezervatif desen onada güvenmiyorum 😅
Kuzumveben Karadut reçetesiz eczaneden alabilirsin ozel bi ilac ben doktoruma danisarak basladim 40im bitti basladim
Sevdaysl Miniginannesi doğum yaptığım doktora gitmstim o dedi banada belli olmaz ne zaman olacağın 8 9 ay i bulursa falan duye bekleme hemen baska dedi
melis_duru Karadut ben direk alıp kullandım. Ama 20 gün süren reglye sebep olunca bıraktım 1 kutu bitince