Birkucukeylulmeselesi Yapan varmı çok doyurucu görünüyor denemeye değer gördüm birde buraya yazayım illaki deneyen anneler vardır dedim ? Varmı bilgisi olan deneyen kendisi ya da etrafında kaç günde sonuç aldılar
DaisyMom Birkucukeylulmeselesi ben emzirmiyorum ama ayran detoksunu denedim.Vallahi aç kaliniyor zorlayabilir.Doyuruculugu şu yonde tadi yok.Yiyesin gelmiyor yani benim icin oyleydi.Ilk gun yine idare ediyorsun ama ikinci gun artik bitsin diyorsun.Fazla birsey tuketemiyorsun sutunu etkilemesin.Bildigin aralikli oruca benziyor.Sadece o olculerden dolu dolu 3 corba kasesi cikiyor.Son oğunden sonra daha hic birsey yemiyeceksin.Ben sabahlari cok ac uyaniyordum.2 gun suruyor zaten ben 2 gunde 1.600 gr verdim.Odem varsa o gidiyor.Bence siz detoksu sonraya birakin.Sutunuzu etkiler belki.
Birkucukeylulmeselesi DaisyMom 15 gün aralıksız oruç tuttum etkilemedi orucumu suyuda bol içersem yine de etkilermi acaba zaten kızım 14 aylık ve tek göğüs emiyor çok istekliyim de evde yatılı misafir var bi gideydiiii denicem de
DaisyMom Birkucukeylulmeselesi o zaman pek etkilemez onu yaptiysaniz.Cokta zorlamaz.Cunku az da olsa gidiyor vucuttan 😍hahahha 😂😂😂gider insAllah ya 😝
Birkucukeylulmeselesi Dilara8228 valla bulgur yeşil mercimek salatalık filan bçyle bi karışımı yoğurt su yani ayran ile karıştırıyorlar kuru nane pul biner atıyorlar ve 2 saatte bi yiyorlar kahvaltı dan sonra akşam 8 e kadar 8 den sonra sadece su bçyle okudum
Birkucukeylulmeselesi DaisyMom daha kaynım burda o 20 güne gidicek o gitmeden imkansız Maalesef yaparsam mutlska yazıcam buraya da