Ayaniz Ceyfer bebegim 2 ay 10 günlük kendi kendine sesler cıkarıyor ama bana henüz pek sesle tepki vermedi bilincsizce cıkarıyor sesleri 😂 sanırım 3 aydan sonra olacak
Cicegiburnundaanne Ceyfer 4bucuk ayligiz baya b zamandr ozellikle sabahlari uyaninca kendiyle konusuyor sanki baya farkli sesler cikariyor
Yigitalpinannesii Ceyfer 2 aylıkken net şekilde başladı öncesinde vardı ama aZdı şuan yüzüne bakmam yetiyor bağıra bağıra agu diyor birde minnoşum 😂 2 ay 15 günlüğüz
Ceyfer Ayaniz benim bebegimde 2ay13 gunluk ama genelde dinliyo cok sevinirse az ses cikariyo surekli degil merak ettim acaba gecmi kaldik diye :)
Ayaniz Ceyfer yorumları okuyunca gec kalmısız gibi görünüyor😂genelde erken baslamıslar bizim bebisleer tembel biraz sanırım🤩
Coolmom Birinci ayından sonra başladı agular gülücükler şşuanda ikinaylık olduk talandan ağlama bile yapıyo maşallah
Aybukealtintas Ceyfer 39 günlktü yanlıs hatırlamıyorsam şimdi 4 ay 21 günlüğüz yavas yavas azaldı artık farklı sesler basladı
SaremAselim_0817 Ceyfer bizde tam 2 aylık 3 günlüğüz iki hafta önceden başlamıştı agulamaya ama artık bize de tepki veriyo dinliyo gülücükler saçıyo😆
SaremAselim_0817 Ceyfer aynen onların öyle gülmeleri agulamaları dünyaya bedel rabbim evlatlarımıza hayırlı bereketli uzun ömürler versin inşallah😍
Ceyfer Ayaniz evet ya cok tembel yuz ustu yatiriyorum arada sirt kaslari gelissin diye yok yani bi kaldiriyo kafayi tamam 😄 uyuşuklar 🥰