Annesi_bebisi Var mı bizimle aynı olan yada yakın olan minnoşlar nasıl geçiyor hayattt bizim epeyyy yorucuuu 🥸
AntiiSosyallKelebek Annesi_bebisi Kızım 14 aylık ben 34 seneliğim 😁 çok hareketli geçiyor fıldır fıldır
miniktavsanim Annesi_bebisi 17 aylık olurmu sürekli kucak isteyen oğlum yorgunum a dostlar 🤲🏻şükürler olsun rabbim bana nasip etti ısyan etmyrm ama bazen çok yoruluyrm
Birkucukeylulmeselesi Annesi_bebisi 13 ay 16 günlük geçen pikniğe gittik eşime dedim bir daha gelmicem ben kızın peşinde iflahım kesildi yorgunluktan bitap düştüm kızım bi dakka yerinde durmadı 😁aşırı hareketli ve benden başka kimsede durmayan sakinleşmeyen bir bebek çok yoruldum…😢
4072020 Annesi_bebisi biz 11 aylığız emekleme falan yok bu aralar tutunmaya ayakta durmaya hevesli oturunca ağlıyo birde surekli bni istıyo gunduz uykumuz yok zaten cok yorucu
Annesi_bebisi AntiiSosyallKelebek ahahahhaa bende 30 senelik yaşantım da ilk defa bu kadar yoruluyorum ama değiyor 💙
AntiiSosyallKelebek Annesi_bebisi Yarın bugünün bi fazlası olacak biliyorsun dimi 😁 durmak yok yola devam 😂
Annesi_bebisi miniktavsanim ahhhh Evet bazen kendi kendime ona belli etmeden sinirleniyorum ama çok pişman oluyorum gidip defalarca özür diliyorum 😂🤦🏼♀️
miniktavsanim Annesi_bebisi inşallah ya böyle sakın günleri dediğini yapan günleri tamam annecim diyen günleri beklyrm hayırlısıyla 🤲🏻bide hala anne dememiş o ayrı mesele ne güzel babaaa diyor ama hıc anne dememiş onuda dört gözle bekliyorum 🙄
AntiiSosyallKelebek Annesi_bebisi Sordum bugün birine bu toti ne zaman koltuk yüzü görecek dedim 5-6 yaş dedi kadını linçleyip yoluma devam ettim 😁
miniktavsanim Annesi_bebisi gel sarılalım 🤼🏻♀️kıskanıyorum 🙄ne güzel babaaa diyor babasida efendim babammm diyor ben sanki bir yabancıyım gibi duryrm öyle ne yapsam ne etsem anne demiyor