Smyyemir 1 ay oldu doğum yapalı dikişlerim hala agriyo .özellikle ayağa kalkınca sanki alttan biri tutup cekiyo böyle olan var mı 😓😓
nickimikili Smyyemir ne yazıkki o his mi artık dikişlerin bilemiyorum ama 14 aydır hala bazen benim rahatsızlık oluyor
Yagmurdm Smyyemir benimde 1ay oldu gercekten cok kotu bi agri oluyo ve ben otururkende hissediyorum doktoruma gozukcem korkmaya basladim artik, dogumdan sonra hic dinlenemedim kaynanamla yasiyorum eve misafir gelip gidiyodu kalici bide cok zorlandim
Smyyemir Yagmurdm ben ayağa kalktığımda çok fazla aciyo hemen oturmak istiyorum bende dinlemedim kimse yoktu yanımda eşim de 3 gün kalabildi yanımda sonra işe döndü .bende buna bağlıyorum eğer geç iyilesiyorsa dinlenmedigimizden üstüne oturduğumuz dan .doktora gittiğinde ne söylediğini yazarmisin rica etsem 😓😓
Smyyemir Emir_karan 😂😂8 cm le kendimi hastahaneye zor attım doğum zor geçti doğum sonrasında kötü geçti kimse yanımda yoktu yasak ve bayrama denk geldi eşim de yardım edebildiği kadar etti yani hiç dinlemedim kötü oldum baya korkuyorum artık 😓
Smyyemir Nildailay yaa kadın olmak zor anne olmak zor .şuan hemoroid acısı da eklendi iki çocuğum var bir ona bir ona koşuyorum ve yürüyecek takatim yok 😓Allah yardımcımız olsun 🙏🏻