Tbszr Merhaba, Bebeğim 9 aylık bugün ateşi 38.2 lerde calpol verdim fitil koydum anlık geçiyor yine aynı Şimdi doktorunu aradım dolven verdirdi,bütün gün uyuyamamıştı yeni uyudu,uyurken şimdi ateşini ölçtüm 38.3 ne yapmalıyım?
Hsrtgndz Tbszr ılık suyla oynasın banyoya sokun bir yandanda başından assagi su dökün koltuk altlarına bacaklarına su dökün sürekli o oynarken ince giydirin ayaklarının altına limon sürün .udi hindi yağı sürün ayaklarına göğsüne
Limonluseker Tbszr hala ateşi varsa koltuk altına ve diz altına ıslak bez koyun ateşliyken uyuması iyi değil menencik olur
Limonluseker Tbszr diş ateşi hızlı kalp atışı yapmaz ben görmedim hiç enfeksiyonda olabilir daha bu sabah oğlumun ateşi için gittim hastaneye bende yoğun enfeksiyon varmış ama ateşi 40 kadar çıkmıştı eğer iştahsızsa da ateşle beraber hastaneye götürün
Tbszr jap Acile gittik şimdi geldik Boğaz ağrısı viral enfeksiyonmuş ateşini düşürdüler şükür Dolven calpol devam
Limonluseker Tbszr tşk ederim enfeksiyon nedeniyle ağzında yaralar oluştu pek yemek yiyemiyor ve bayaa agresif ve huzursuz geçecek inş