Yildizkzn Merhabalar öncelikle, bebeğim 4 aylik sadece anne sütüyle besleniyor, havalar cok sicak bebeğime su vermelimiyim? Bu aylarda bebeğe su vermenin zarari olur mu?
41esra Yildizkzn sadece anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı yoktur 🌺 süt öyle mucizevi bir şey ki zaten su yağ şeker gibi bütün ihtiyaçlarını karşılıyor bebeğin. Vermeyin lütfen. Su masum gibi gözükse de anne sütü alan bebeklere verilmesi zararlı sonuçlar verebiliyor 👍
bitterdelisi244 Yildizkzn suyun zararı olacağını düşünmüyorum ozaman bizde cay ıcıyoruz dıye su ıcmyelm olurmu ? suyun yeri ayrı. verin bi cay kaşığı hıcbsey olmaz
bebegimlebuyuyorum Yildizkzn Ben vermemiştim bıngıldağı çökmüştü. Havalar artık ısındı suya ihtiyacı olur. Her emmeden sonra biraz verebilirsin. Zaten ter yada idrar yoluyla atar hemen vücudundan.
Sebiha35 Bende veriyorum ver iyi geliyor ki zaten istemese çıkarıyor suyu geri ağzının kenarlarından😂
Nuraky Yildizkzn doktor teklifini yap karar onun 100 ml kadar verebilirsin dedi yanlız kaynamış su yada bebek suyu
haziranin25i Yildizkzn mama ile beslenmiş olsaydı her mamadan sonra 2 3 çay kaşığı verebilirsiniz derdim lakin anne sütü alıyor yazmışsınız anne sütünün yüzde 90 i sudur bunun için bebeğe 6 aydan önce şu verilmez
[silindi] Yildizkzn canım ben iki aylıktı verdiğimde hiç susuz can olur mu günlük ver üç dört defa kurban olurum canlarına susuz olmaz çay kaşığıyla ver göreceksin nasıl rahatladigini
AlpBeyinAnasi Yildizkzn 5 aylık oldu, geçen dışarı çıktık geldik çok terledi 10 ml su verdim emzirdikten sonra. Sanırım bundan sonra devam edicem zaten ek gıdaya geçmesine de az kaldı ufak ufak başlasın su içmeye. Sizi bilemem belki biraz daha beklemeniz gerekebilir..
Mirayse Yildizkzn ver bacım ama su vermek deyince aklına cok biş igelmesn ben sabah aksam 2-3cay kasığı kadar doldurmadan yarım yarım ağzının içinede dökmicez o kendisi emerek alıyor.
MeryemSu Yildizkzn ver cnm su ne zararı olabilir ki dinleme kimseyi.ben pr dr.bi makalesini okudum verilir diyor.