Beyazcikolata Taze balık bulmak çok zor maalesef 😬 Büyük marketlerde satılan balıklarda dondurucudan sonuçta 🤷🏻♀️
Smrenes Beyazcikolata bime gelen somon var ben de oğlum da çok seviyor ondan alıyorum genelde..A101 i tavsiye etmem güzel olmuyor..
Beyazcikolata Smrenes Çok teşekkürler kaç aylık acaba minnoşunuz Deneyeceğim İnşallah en güzel şekilde 🤗
Beyazcikolata DBaybars Bende yemiştim ama kızıma yedirmeye çekindim Siz minnoşunuza yedirdiniz mi ve nereden alıyorsunuz market olarak
DBaybars Beyazcikolata Yok ben kızıma yedirmedim çünkü daha ek gıdaya geçmemiştik yediğim zaman, zararı olacağını sanmıyorum ama
Senemmm11 Beyazcikolata ben yediriyorum. Dardanelin ton balığından aldım birkaç kere. Palamut somon balığı falan oluyor dondurulmuş carrefourda bimde falan var ondan alıyorum
Senemmm11 Honeysudem kendime havuclu rokalı salata yapıp ton balığını da üstüne serpiyorum. Oğluma verirken havuç rendeleyip az zeytinyağında kavurarak pişiriyorum çiğ olunca yiyemiyor disleri yok balığı da limonluyorum ekmek içiyle yediriyorum