Hilalkakilli Sabah 7 de mama yiyor.
9 da kahvaltı
Menü 1
İrmik hasla.cicibebe ez elma rendele labne peyniri ko.uzerine pekmez koy biraz karıştır ver(kızımın favori kahvaltısı)
Menü 2
Yulaf hasla.Cicibe ez.Muz ez.labne peyniri koy.Birazda kayısı püresi yap içine koy kabız olmasın.Uzerine pekmez koy karıştırıp ver.
Menü 3
Avakado ez çatalla.1 yumurta sarısı.lor peyniri.cicibebe pekmez karıştırıp ver.
Menü 4
Yumurta sarısı ve irmiği karıştır.zeytinyagi dök tavaya kizart.uzerine labne peyniri koy biraz o şekilde yedir.
Öğlen menüsü
Evde hangi meyve varsa robota koy.İcine cicibebe koy.az labne peyniri ve yoğurt.iyice robottan geçirip verebilirsin.(Ben karpuz çilek şeftali kayısı yapıyorum genelde )
Akşam menüleri
Unu zeytinyaginda az kavur.icine biraz irmik koy az daha kavur.kisik ateşte yap.az birşey salcada koy.1 su bardağı su koy.En son kuru nane ekle.(ayda 1 kilo aldırır bu tarif)
Menü 2
Tavuklu şehriye çorbası yapıyorum.Robottan geçiyorum.
Menü 3
Tarhana çorbası (içine kiymada koyuyorum)
Menü 4
Mercimek çorbası
Menü 5
Sebze çorbası(tavuk suyu patates havuç kabak sarımsak)
Şimdilik bunları veriyorum.Hergun farklı farklı.Olculerini sen kendine göre ayarla.Kahvaltisinin içine ceviz koyabilirsin alerjisi yoksa.Corbalarin hepsine zeytinyağı koyuyorum kabız olmaması için.Umarim yardımcı olmusumdur.Sormak istediğin başka birşey varsa instgramdan yazabilirsin.nazli_yusuf hesabim