ozteke ozteke merhaba canım, burada bununla ilgili okumadığım post sormadığın kişi kalmadı, beni öyle yıprattı öyle bunalttı ki anlatamam. Migrenim hiç geçmiyor tam 1 aydır. Aynısını yaşadım ve öyle uzun sürdü ki… Şurada iki gündür düzeldi. Aynısını yapıyordu, öyle ağlıyordu ki asla istemiyordu biberonu itiyordu. Ahhh neler çektim, ben de uykusunda beslemeye çalışıyordum gündüzleri bile. Uyanık olduğu zamanlarda 10cc 20cc çekip bağırıyordu etrafa bakmaya çalışıyordu. Yani ben çözüm bulamadım, oyuncak gösteriyordum bi elimle bi elimle biberonu tutuyordum. Kucağımda hele asla beslenmiyordu, yastık üstüne yatırıp deneyebilirsin bi yandan renkli mendil sallayabilirsin, hep dinlediğiniz çocuk şarkıları varsa sevdiklerini söyleyebilirsin. Ben deliriyordum artık 4 aylık bebek 90cc mama içemez mi diye. 5 aylık olmak üzere bu süreçte sadece 100 gram almış, bizi çok fena vurdu 4.ay kimilerini uyku açısından çok yormuş beni de beslenme açısından çok yıprattı. Artık kilo almayı bıraktım ama vücudu susuz kalacak diye korkuyordum. Arada kaşıkla verin ağzına, şırıngayla deneyin. Hepsini denedim, ne alsa kardır diyordum. Çok zor ama sadece zamana ihtiyaç var, geçiyor 🙏🏻💕