sparrow Mom070 Rica ederim ben çok minikken bebeğime hırıltı ve öksürük için doktor tavsiyesiyle icirmistim. Sonra biraz araştırma yapınca çörek otunun bir ölüme çare olamadığını öğrendim. https://www.anneysen.com/genel/soru-cevap/bebeginizde-corek-otu-kullaniyor-musunuz_32555
Mom070 sparrow Bende biliyorum abimden direkt bir şey yapmadan çay kaşığı ile yerdi, bir de sarımsak. Okuyorum şimdi. 🌺
Mom070 sparrow Yağından bahsedilmiş, aktardan falan alabiliriz değil mi? Siz yağını kullandınız mı hiç?
sparrow Mom070 Ben yağını bebeğime hiç kullanmadim. Direkt çörek otu kaynatıp icirdim öksürük oldug zamanlar. Onun dışında kahvaltılarında peynir üstüne falan serpistiriyorum.
Mom070 sparrow Miss gerçekten çok güzel oluyor. 😂 Teşekkür ederim tekrardan yarın inşallah vereceğim.
Mom070 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bal ve karabiberi yaptım verdim turp için emin değilim bakmak lazım, ona da yarın bakacağım inşallah canım. 🌸
incidenizzz Mom070 canim balın içine ceviz rendele 1 tatlı kaşığı ver bide vikis var mı evde varsa uyumadan 2 saat önce sür bide evde varsa hakiki zeytinyağıni göğsüne sür gazete kağıdı koy streç ile sar sabaha kadar kalsin hepsi birer alternatif canim
Mom070 incidenizzz Zeytinyağı olayı aşırı rahatsız eder onu yapamam ama diğerlerini yaparım inşallah çok teşekkür ederim 🌸
incidenizzz Mom070 tmm canim bebiş nasıl rahat ederse 🤭bu bal kestane balı olması çok önemli ama ablam yigenimin öksürükleri böyle atlatti