Bts YamanAlininAnnesi bizde hipp kullanyrz ama hiç ishal olmadı canım bebektn bebegede farkeder ama takip et sen yinede
kubraege YamanAlininAnnesi benim bebeğim ishal oldu hipp combiotic kullanınca ama gün içinde bir kez yaptı kakasını ve su gibiydi ertesi günü yine öyle. Doktora sordum ishal değildir normal bir durum dedi ama daha öncesi kakası su gibi değildi bu şekilde
YamanAlininAnnesi NNeslihaNN Benim bebeğim aptamil yiyordu her nedense bıraktı hipp denedim ishal oldu bir defa yaptı dışkısını takip ediyorum devam edecek mi diye😏
NNeslihaNN YamanAlininAnnesi günde bir kere yaptıysa ishal degildir heralde 🙂benim bebegim bir haftaönce ishal oldu 3 buçuk aylıgız doktorumuz bakso damla verdi 🙂
YamanAlininAnnesi NNeslihaNN Dün başladık zaten bu sabah 1 defa yaptı. Benim bebeğimde 2,5 aylık geçenlerde ishaldi doktoru maglor du sanırım adı bağırsak düzenleyici onu verdi hemen düzeldi.
Bts YamanAlininAnnesi memnunum valla canım ben gnde 2 kez mama vermme ragmen sütüm var ama kılo aldrmyor benm onyuzdem mama desteklı gdyrz gecn ay ilk defa 800 gram almştı kızım