Dyldrm Ya biri post acmisti simdi bulamiyorum. Tuzlu su ile durulanip dişil enerjiyi ortaya mi cikariyordu neydi cok merak ettim bu konuyu aydınlatın beni de kizlar ya 😂😂
Tugcecivan Dyldrm geçen aynı postu bende okudum koşa koşa instgrama bu kadını takip etmeye gttim 😂 ama HC brsey anlamadim banada anlatın 😂
kdkdkdklsldl Dyldrm dün bende yaptim çıktım banyodan eşımin suratina bakiyom güzel şeyler söylicekmi diye😂😂
Gunes_kiz Dyldrm banyoda duş aldıktan sonra 1 lt suya 2 yemek kaşığı tuzu koyup karıştırıyorsun. Onu sağ omzundan başlayıp tüm vücuduna döküyorsun. Kadınlarda dişiliği ön plana çıkartıyormuş. Bir çok yorum var bununla ilgili storilerinde paylaşıyor.
gizemli_213 Banyo yaptıktan sonra çıkmadan önce 1 litre suya 2 yk tuzu katıp duştan çıkmadan önce sag omuzdan sol omuza dogru döküyorsunuz öyle çıkıyorsunuz en az 4 saat öyle tuzlu kalacak vücudunuz hatta gece uyur ertesi gün duş alırsanız daha iyi
ketcapli_lahmacun Dyldrm biri şey yazmıştı. Bildiğimiz tuzdan değil pembe tuz diye bişey varmış onu suya atıp duştan çıkmadan önce sağ omuzdan başlayıp sol omuza doğru dökülüyormuş 😅🤭.
Melis84 Bu yaz denize girerken yanıma maşrapa alayım bol tuzlu su daha iyi olur denizde 😂 şaka bir yana deneyenler sonuçları paylaşırsa seviniriz şuan tuzla felan uğraşacak vaktim yok bebeden fırsat olmuyor
gizemli_213 Dyldrm denedim ama kitabınıda okudum sadece tuzlu su degil kitaptakileri uygulamakta lazım ben etkisini görüyorum sanki ya :)
gizemli_213 Dyldrm ha bide tuzlu su çapalamaı var onuda yapıyorum daha bir kez yaptım ama etkili bence
gizemli_213 anneoldumkiben instagramdan takip edin isterseniz esra ezmeci kitaplarını falan paylaşıyot zaten
Gunes_kiz Tugcecivan hayır canım. Ama duramam kaşındırır dersen 4 saat ne demişti 4 saat sonra durulanabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam