biregesevdasi Evet 2 gündür baba baba diye bağırıyor eşimde sevinçten havalara uçtu hatta bugün aradı oğlumu telefona verde bi baba desin dedi henüz 7.5 aylık 😂
Eylultosbik biregesevdasi Benim kizim da ilk baba dedi. Anne diyecegi gunu sabirsizlikla bekliyorum. Masallah bebeklerimize🧿
Muhasebeciana biregesevdasi benim kizim ilk anne dedi hala anne diyor 1 kere baba dedi ondada esim işteydi daha da demedi 8 ay 24 gunluk 😁
iki_prens_annesi_ biregesevdasi ya maşallah benimki de ilk baba dedi o aylarda 13 aylikken anne dedi simdi 14 aylik hep anne diyor dede diyor cok nadir baba diyor
Eylultosbik biregesevdasi Surekli baba diyince hadi bi kere de anne de oluyorsun 😁Herseyleri cok guzel haklisin ♥️
asliyigit07 Bizimki önce de de sonra ba ba ba 🤗 ağzının suyu aka aka diyo böyle çıldırıyorum 🥰 7.5 aylık
biregesevdasi iki_prens_annesi_ bende ilk anne diye bekledim ama baba daha kolay söylendiğinden olsa gerek sürekli tekrarlıyor :)
miniktavsanim biregesevdasi benimde ilk baba demişti şuan çok güzel diyor ve asla şuana kadar anne dememiş bazen nene diyor bana okadar ve okdr güzel baba diyorki bir görsen kıskanıyorum🙄
biregesevdasi miniktavsanim ay eminim çok tatlı söylüyordur oğlum kendi kendine oyuncaklarıyla oyun kurup baba baba baba diye onlarla konuşuyor😍
Yarim_Kilo_Kiyma biregesevdasi hayırlı olsun 🌈 Bizde 8.5 aylığız de-de diyordu biara 2 gündür de mama diyor😁😁😁
biregesevdasi Yarim_Kilo_Kiyma teşekkürler 😍mama falanda diyor ay çok tatlı ya inşallah sizinkide biran önce söyler 😂
Bendeanneyim biregesevdasi bizimki de o zaman başladı 1 yaşını gecti ama hala anne demiyor cok üzülüyorum
biregesevdasi Bendeanneyim anne demesi biraz daha zor baba tekrarlayan kelime olduğundan daha kolay söylüyormuş bebekler öyle okumuştum inşallah biran önce anne der bebeğiniz tabi benim bebeğimde😍
Damla29 biregesevdasi 7 aylıkken baba diyordu bizimkide hosuna gitti habere tekrarlıyodu eşimde o baba dedikçe daha cok seviyordu ayrı bi ilgi veriyordu suan 9 aylık dün gel gel öğrettim bugün gel gel diyor sıpam neyi duysalar taklit ediyolar 😀☺
biregesevdasi Damla29 ya aynı benim eşim kaç kere aradı bugün😂 babaannesi gel gel öğretti eliyle gel gel yapıyor şimdide alkış öğrenmeye başlamış alkış yapmaya çalışıyor çok şekerler ya allah bize bağışlasın😍
iki_prens_annesi_ biregesevdasi zamanla anne de der o kadar tatli soyluyolarki ilk baba sobra dede sobra mama meme en son anne diyebildi paşam bide gel hav mö al diyor simdilik 14 ayluk