HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, evde bebeğinize doğru ölçüm yapabilmeniz için şahane bir yazı hazırladık!🧚♀️ 💕 Bebeklerin Kilosu Evde Nasıl Ölçülür? 💕 Bebeklerin Boyu Evde Nasıl Ölçülür? 💕 Bebeklerin Baş Çevresi Evde Nasıl Ölçülür? İçerikler linkte!😍 https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/evde-bebeklerin-boyu-bas-cevresi-ve-kilosu-nasil-olculur/ Annelerimiz evde doğru ölçüm yapabiliyor mu?🥰
Nefeshiramm HappyKids ben önce kendimi tartıyorım gramına kadar yazıyor zaten 🤣 sonra da bebeği alıyorum kucağıma sonuçta fazla çıkan bebek tir değil mi 🤣🤣🤣
Oguz68 Zelisblt baskulle nasil ölçüyorsunuz bebegim 40 günlük kilo alma sorunumuz var takip etmek istiyorum
Minikkus- Yildizzza üstüne tepsi koyuyorum darasini alıyorum önce sonra kızımı tartiyorum dr.la aynı cikiyo hep 😂😂
DaisyMom Oguz68 arkadasa sormussunuz ama bende baskulle olcuyorum.Ilk kendim tartiliyorum sonra bebegimle birlikte tartiliyorum.Aradaki fark bebegin kilosu oluyor.Asagi yukari ayni cikiyor.
Eladerin Oguz68 önce kendin tartılıyorsun ,sonra bebekle birlikte tartılıp önceki tartı sonucundan çıkartıyorsun rakamı.dijital olması lazım gramı gramına bakmak için .
Talyamom Oguz68 el terazisi al mutlaka battaniyesi ne bağla ölç beş kiloya kadar zaten en doğru sonuç onlar veriyor çıplak bebeği battaniye içine bağlanmış şekilde leylek getirmesi gibi koyup yapabilirsin