Yonca20 Kızlar trendyol dolap tan alışveriş yapan var mı? yeni etiketli ürünler gördüm ama tereddüt ediyorum almakta acaba göründüğü gibi mi geliyor, nasıl oluyor bilgilendirme yapar mısınız
Bulutyumurta Yonca20 yaptım iadesi varmı dikkat edin beğenmezseniz iki iş günü içinde geri yollayabilirisiniz
Dmt-01 Yonca20 ben kızıma bot almıştım etiketi üzerindeydi kutusuyla göndermişti kadın sağolsun zaten ürün sizin elinize geçene kadar parayı onaylamıyosunuz ürün gelir bakarsınız begenirseniz onaylarsınız para satıcıya geçer begenmezseniz iade edersiniz satıcıyla ürünün alt kısmında yorumlar bölümünde yazışabilirsiniz
Merve-eee Dmt-01 merhaba ben de ilk defa satis yapacagim da sizin bikginiz var gibi… titresimli ana kucagi koydum satis gerceklesti para benim hesabima nasil geciyor bir de iade olmasini istemiyorum bebisle tasinma asamasindayiz, iade yoktur yazmam yeterli mi @mltmkrkl
Aysegull3434 Merhaba canım bende ordan satış yapıyorum herkese güvenme derim değişim bile yapmıyo çoğu bende etiketli ürün satıyorum orda bakabilirsin liva.kidsstore
mltmkrkl Yonca20 alıyorum da satıyorum da görünenin dışında bir şey gelirse iade almak zorunda dolap destek var oraya ikna edici resimler yollarsanız satıcı kabul etmese bile iade almak zorunda kalıyo
Merve-eee mltmkrkl merhaba, bir de sey sorsam size sattigim bir urun iade istendi benden herhangi bir islem ucreti aliniyor mu ? Kargo vs.
Dmt-01 Merve-eee hiç satış yapmadım bikaç kez ürün aldım en son aldığım üründe satıcı direk iade kabul etmiyorum ona göre alın yazmıştı
Sutbitkisi Merve-eee iade kargo ücretini satıcıya ödetiyorlar. İtiraz edebilirsiniz iadeye, değerlendirmeden geçiyor.
Merve-eee mltmkrkl hiim, kusurlu degil de alicii olmadigi icin vd. Olursa o da odeyebilir. Tesekkurler 🙋🏻♀️