Edis53dm Kizlar diş ateşi kac derece olur veya kaç dereceye kadar yükselir ? Ateş düşürmek için ilaç kac saat aralikla veriyorsunuz
Nuraanne Edis53dm benim oğlumunda ateşi var 3 saat arayla calpol verdim geçmedi ateşi 37 ile 38in arasında seyrediyor arasıra ılık suyla yüzünü yıkadım üzerindeki kıyafetleri çıkardım zıbınla duruyor daha da ne yapabilirim bilemedim sizin bebeğinizin ateşi düştü mü nasıl oldu
Edis53dm Nuraanne şimdi öncelikle şöyle söyliyim ben 6 saat aralıkla veriyorum ilac calpol vermişdim sonra bidaha başka bir ateş düşürücü verdim degişmeli veriyorum doktorumuz öyle dedi simdi bidaha 6 saat aralikla calpol verdim bizim ateşimiz düşmüştü ilacın etkisi geçtiği gibi 39.6 gördüm şimdi ve ilac verdiğim gibi şuan 38.2 düşdü şimdi biraz uyutucam ve bir saat sonra bidaha ölcecegim ama düşüşe geçti ateş kontrollum altında bende zıbınla biraktim soguk uygulama yaptim bekliyorum şimdi sizin şuan nasıl düştümü ateşi
Nuraanne Edis53dm gece ateşimiz tekrardan yükseldi 38,5ları gördük. koltuk altını nemli bez ile sildim zıbınla yatırdım gece bir ölçek calpol verdim. Sabaha çok şükür bir şeyi kalmadı.Sizin bebeğinizin durumu nasıl
Edis53dm Nuraanne bizde gece tekrar 39.7 gördük bende ayni calpol verdim soguk uygulama yaptim doktorla itibarta geçtim ama yine ateşimiz var sürekli cikiyor bugum doktora gittik dişden dolayı dedi
Edis53dm Nuraanne cok sagolun insallah sizinkide tez zamanda iyileşir bu arada benimde bebegim 10 aylik:))
Hakcjrks Benim kızımından dünden bu yana ateşi var diş diye düşünüyorum 13 aylık damakları kabarık çünkü diş ateşi kaç gün sürer ös
Edis53dm Hakcjrks valla yarin 3 gün olacak bizim doktor bugun dedi 3 günden fazla sürerse idrarına bakacakmış diş sürüyor 2 gün falan