yaseminoztrk Kızlar merhaba. Ankara Keçiören de oturuyoruz kızımıza hala düzenli bir doktor bulamadık. Ben çok bilmiyorum ankarayı ama Keçiörene yakın (acil durumlarda hemen gitmek için) özel hastanede bir çocuk doktoru önerir misiniz rica etsem ❤️
Tobby19 yaseminoztrk altınpark yakınlarında doktor orhan pekuz, tavsiye ederim, yaşıyla oldukça tecrübeli, hem eski hem yeni usulleri bilen bir doktor, gerçekten bebeği dinleyen, derdinden anlayan bir hekim aklınızda bulunsun
Masalll06 yaseminoztrk MedicalPark Zeynep Gül Hallaçoğlu’na gidiyoruz evim baya uzak ama doktorumuzdan çok memnunuz diye değişmek istemedim msj atarım hepsine cvp verir
Muallime1 yaseminoztrk Keçiören Medical Park Ali Selman Doğukan on numaraaaaa aşırı tavsiyeeeee git bana dua edersin ben ki pimprikli insanım bu hayatta en çok sevdiğimiz doktorumuz canımız dedemiz istediğim zaman yazarım ararım pazar günü bile telefonu açar 2 aylıkken başladık 10 aylık olacak oğlum çok çok memnunum insanlık abidesi Ya iyi ki rastladım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
yaseminoztrk Furug ay yakın istiyorum ben aslında olası durumlarda hemen gitmek için🤷♀️ yine de çok teşekkür ederim sağol ❤️
yaseminoztrk Gunsss nasıl peki açıkcası biraz güler yüzlü ilgili olursa çok çok iyi olur 😊 zeynepzeze
zeynepzeze Medical park Keçiören Ali Selman Doğukan. Evim oraya uzak olmasına rağmen gidiyoruz. Doktorumuzdan memnunum
zeynepzeze yaseminoztrk Bebeklerle çok güzel ilgileniyor, bütün vücudunu kontrol ediyor. Beslenmesi hakkında bilgi veriyor. Aşılarını takip ediyor. Aradığımda ulaşabiliyorum 🙂
yaseminoztrk zeynepzeze şimdi yorumları okudumda çok güzel yorumlar var hakkında. Çok sağolun sanırım bu doktora gidicez 😊
yaseminoztrk Muallime1 ay siz dahil o kadar güzel yorum okudum ki zaten daha görmeden içim ısındı 🤭 çok sağol teşekkür ederim ❤️❤️
zeynepzeze Muallime1 Bebeğim 22 aylık, hiç değiştirmedim o kadar naif bir insan ki, gerçekten iyi ki var böyle doktorlar