Annekizz Kızlar sağlık ocağı kan damlası verdi 10 gün önce ama kızım 5 gündü içmiyor içsede kusuyor sulandırıp verdim yine kusuyor içmiyor bende sidefer kan damlası sipariş verdim trenyoldan kullanan memnun kalan varmı
nurelem Annekizz ben ocean kullanıyordum bulamayınca sidefer aldık, daha kullanmadıkları canım ama eczacımız çok iyi diye direk tavsiye etti alerji felan yapabiliyormus ama inşaallah sorun yasamayaız bizde daha baslamadık kullanmaya
Yusuf_alim Annekizz canım bana da sağlık ocağından vegaferon adında bir ilaç vermişlerdi kullandık bizde kusma falan yaptı iyi gelmedi bende doktora götürdüm ordan bize SİDEFER önerdi kullandım şükür bı sıkıntı olmdi
Beneklikedi Annekizz ben memnunum kızım hiç sorun yaratmadı, sevdi tatlı bir tadı var keşke eczaneden alsanız bu tarz ürünleri.. trendyol da sahte ürün çok. Orada satıcı olmak çok kolay.. ürünlerin orijinaliği kontrol edilmiyor
Gamze50 Annekizz insallah eger memnun kalmazsaniz ocean markasini da tavsiye edyr herkes onu denersiniz bide