Wanderlust 19972017 2-6 yas arasi yapilmamali ama ozel bir sebepten mi yaptiriyorsunuz acaba? Yatis yok bayiltilip veya lokal olabilir sonrasinda eve geciyorsunuz
leynanin_pembemantosuu 19972017 hastaneye göre değişiyor lokal le yapılıyor yada genel uyutarak yatış yapılmıyor biz evde yaptırdık lokal oldu hastaneye sorduk genel uyutucaz dedi istemedim
19972017 Wanderlust uyutulup dediler pipi ucu balon yapıyor bide kardesimin oglıyla bir yapalım dedik
iki_prens_annesi 3 bucuk yasinda ve 15 aylik iki oglumu yaptrdk sadece o bolgeyi uyustrdular hastanede kalma gibi durum degl gerci biz klinikte yaptrdik gayette iyi iyilestlr bayiltmaya gerek bence sonra kendine gelmesi zor olur siz bilirsniz yinede
iki_prens_annesi 19972017 bilemedm cnm bnmki buyuk mesela biraz korkusu var ama zamnla atlatacak konusarak duzeltebiliyoz mesela ..oglun kendine gelincede farkina varar acisini hissedecek pipisini gorecek yinede trawma yaratack bnm oglan is bittikten snra agladi gittigimz yer cok ilgiliydi tv actilar oyuncak verdilr anlamdi basina gelecklrini ama bitince farketti ne oldgnu
19972017 iki_prens_annesi gec konustu canım da daha yeni konustu yeni 4e girdi üstünde onları görünce cok Aglar dedim
iki_prens_annesi 19972017 dewlt hastanesinde mi yapiyorsunz cok bi bilgim yok ama doktr ole diyosa korkarsa falan diye ama kucuk bi islem olacagi icin bayiltmak normal degl tabi yine doktr bilir insallah tez zaman atlatir iyilesirsinz 🤗
19972017 iki_prens_annesi özel arastırıyo kardesimler onların ki 2 aylık işte biz kendimiz istiyoruz hemde benim ki balon cok yapıyo ucu oglumun işerken