Miray4455 Merhabalar🤗Kızım tatile gittiğimizde 7,5 aylık olmuş olucak.O aylar civarında havuza soktunuz mu? Bir sakıncası oldu mu merak ediyorum da.
Kivircikgirl Miray4455 bizde temmuzda tatile gidicez havuza sokmayı düşünüyordum açıkçası ama burdan biri cocugunun havuzdan el ayak hastalığına yakalandığını yazmıştı korkuyorum şimdi kararsızım
Miray4455 VERA19 her sene gittiğimiz hotel temiz diye düşünüyorum çünkü biz hiçbir zaman rahatsız olmadık her gece klorlandıgını da görüyoruz,ama ben klor dokunur mu diye tedirgin oldum sadece🤷🏽♀️
MotherOfAlmila Miray4455 Denize sokardim ama havuza cesaret edemezdim malum hijyenik acidan canim. Cok guvendigin bir yer ise tabi ki sokabilirsin ama bilemedim. Ben bile dikkat ediyorum havuz konusuna.
nurelem Canım merhaba sudan bulaşan hastalıklar var ben şahsen çocugumu havuza sokmam bir çok bulaşabilecek hastalık var bi hocam vardı çok üzerinde dururdu bu konunun
Sadebiri Miray4455 Elini suya koyup ağzına sürebilir ve Allah korusun enfeksiyon kapabilir . Siz yinede dikkatli olun💕
Woody Miray4455 havuzu görüştüğüm doktorlar asla önermedi. Ben bile mantar kapıyorum genelde. O yüzden sokmam muhtemelen yıllarca 😀😀