Annesinindurusu12 Kızlar az önce hamam otuyla ilaç yaptım kendime sürdüm özel bölgeme bile sürdüm şu an çok yanıyor affedersiniz idrar yaparken mahvoluyorum nasıl geçer sizce evde en iyi çözüm nedir sizce Kusura bakmayın lütfen 🙏
Minikkusuumm Annesinindurusu12 ben değil ama annem babam kardeşlerim hep onu kullanıyor böyle bişey duymadım hiç onlardan
Narin9 Annesinindurusu12 benim eşim bi ara göğsüne yaptı ve biraz fazla beklettiği için kıpkırmızı olmuş tahriş olmuş baya. Fazla mı beklettiniz acaba. Hangi kremler var evinizde. Bepanthol sürebilirsin
Esdoel Annesinindurusu12 bende bir kere denedim tövbe ettim aynısı bana da oldu ve kılları güçlendiriyor kardeşim kullanıyordu geçen gün agdaya zorla götürdüm aman Allahım hiç deneme hametan vs varsa ondan sur ve ılık suyla yıka kuru tut çamaşırını
Mom626363 Annesinindurusu12 tüy dökücü tozun kabının üzerinde yazıyor özellikle bikin bolgesinde ufak bi yere deneyin yanma vs olursa devam etmeyin diye Diger yerler yanmaz ama bikini bolgesi hassas oldugu icin yanma yapiyor