emirinannesi17 Ankaralı anneler yardımcı olursanız çok sevinirim 2 aylık oğlum var sünnet ettirmek istiyorum hangi hastane iyi ve fiyatı uygun yardımcı olursanız çok sevinirim
Aysemme emirinannesi17 canm ben çubuk ta oturuyorum . Eniştem özel sünnetci kliniği var golbasinda eve gelip muhteşem bı sünnet yaptı klipsli dikişsiz 1 haftaya düzeldi . İstersen numara verym görüş hastaneye gitmek istemedik pandemi yüzünden
Gunsss emirinannesi17 biz onursal yıldıza 500 TL ye klipsli sünnet yaptırdık oğlum 2,5 aylıktı çok rahat ve kolay atlattık çok şükür 🙏 bide Ali vedat canoğlu var Keçiören’de onada giden arkadaşlarım oldu
Prensannesii07 emirinannesi17 Elif polikliniği demetevlerde yaptırdım canım bende 2 aylıktı tam memnun kaldık
Aysemme emirinannesi17 o zaman Subayevleri çocuk Hastanesi’ne git arkadaşım yaptırdı çok memnun kaldı 650 vermişti galiba
Cengiz-ege Prensannesii07 sünnet olurken çocuğa narkoz verdiler mi yani anestezili mi yapıldı. Birde aç mıydı bebek sünnet ederken mi mama verdiler bebeğe biberonla. Bende yarın yaptıracağım oğlumu ama çocuğu 4 saat aç bırakın burada biberona veririz o emerken bizde sünnetini ederiz dedi doktor.
Aysemme Yusufali06 eve geliyor canm aynen ismi sadık fındık tanınmış biri aslında istersen sorayım ogreneyim