MerveDuruKok Merhaba tayin sebebi ile Ankara’ya taşındık 2 ay19 günlük bi kızım var kontrol maksatlı götürmek istiyorum ama malu yabancı şehir bilemedim hangi hastahane hangi doktor? Burada yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
deletedmom293 MerveDuruKok ben Etimesgut tayım Etimesgut da hava hastanesinin doktorları iyi eski askeriye hastanesi . Bende yeniyim tek bildiğim yer burası . Bir de gata hastanesinin doktorları iyi diyorlar
elifzeze MerveDuruKok zübeyde hanim dogum evinin cocuk doktorlari iyi canım ben kizimi oraya goturdum dogumu da orada yaptim
Zamanlagelen MerveDuruKok ankara uni cebeci tip fakuktesi cocuk doktorlari da cok iyi oraya gidebilirsiniz hem mamakta oturuýorsaniz yakin size d3
LittleMan Hacettepe 👏👏 ben doğumumu burada yaptım ikiz bebeklerim kontrolleride burada oldu oluyor.. hepsi çok ilgili alakalı bize . Mesela bi kere sanki grip gibi olmuşlardı ıkı aylıkken acile gittik baktılar sadece burun akıntısıymış ama tabıkı olası bi durumda akcığere akmasın akar vs diye takibe aldılar ıkı güne bi hep çağırdılar kontrole sonra çok şükür geçti zaten . Burun akıntısı dıyıp yollamadılar yanı bazı hastaneler malesef böyle . ( tabı burun akıntısına yapılacak sadece evde serum fizyolojik ile açıp temızlemek Ailenin görevi ama yinede çok ilgilendiler sağolsunlar uzun uzun anlattılar konuyu ne yapmamız gerek vs ) bide tabi akrabam burda yoğun bakım bebek hemşiresi ordan da çok iyi biliyorum ne kadar iyi olduğunu tavsiye ederim .
MerveDuruKok Zamanlagelen Zamanlagelen MHRS den randevu alacağım ama isim olarak hastane çıkmıyor acaba adı mı değişti?
Zamanlagelen MerveDuruKok evet ben orda dogum yaptim ilk aylik kontrole de oraya gittim memnun kaldim su an bebegim 1 ay 22 gunluk sizde gidebilirsiniz b
Zamanlagelen MerveDuruKok uni hastanelerine randevu mhrsden alinamiyor malesef.Hastanenin kendisini arayin tabi dusurebilene ask olsunn ya da online randevudan almaya calisin ki o da genelde 10 gun icinde tum randevular doludur diyecek.En iyisi sabahtan gitmek