cekoslavakporseleni Hanımlar ben biberon avent almıştım ancak ayına uygun biberon ucu bulmak neredeyse imkansız hep 0+ ya da 1+ var. Hangi biberonu kullanıyorsunuz ve biberon ucu bulmakta sorun yaşıyor musunuz?
bebegimlebuyuyorum cekoslavakporseleni Avent’in kendi sitesinden satış olmuyor mu? Ben yurtdışında olduğum için kolay buluyorum ama Türkiyeyi bilmiyorum.
Yusuf_alim cekoslavakporseleni ben de Philips avent kullanıyorum ben doğmadan almıştım uçlarıni ebebekten
EsraArslan4525 cekoslavakporseleni yorumlara çok güldüm kendi kendinizi linçler gibi olmuş 😂😂ama maalesef biz biberon kullanmıyoruz☺️O yüzden bilgim yok inşaAllah yardımcı olan olur
cekoslavakporseleni Yazıklar olsun ana olup da çocuğuna biberon bile bulamıyorsan doğurmasaydın keşke
cekoslavakporseleni Yusuf_alim vallahi bana geçmişler olsun, onca biberon çöp oldu🤷🏻♀️ uç yok kesinlikle bulunmuyor
cekoslavakporseleni EsraArslan4525 linçleyeyim belki linç var deyip gelirler dedim ama yok 😂😂 teşekkür ederim 😂
cekoslavakporseleni Yusuf_alim hiçbiri yok ya bakıyorum sürekli ama sadece 1 ve 2 var. Baya yavaş akıyor onlar da çocuk artık 5 aylık olacak. Aslında 4 ideal 3 delik varmış 4 olanda. Ondan almak istiyorum ama yok bulamadım 🤷🏻♀️
Yusuf_alim cekoslavakporseleni Trendyol da baktım şimdi aşırı pahalı biberon uclari alınmaz yani başka biberon deneyin isterseniz beliki alır
cekoslavakporseleni Yusuf_alim zaten öyle, biberon ucu biberondan pahalı🤷🏻♀️ inşallah öneri gelirse bakacağım 🙏🏻