Pinkbery Kızlar dün süt sagmısıtm. Cantamda unutmusum daha 24 saat olmadı gerci. Termal cantanın icinde kalmıs ama sıcak degildi baktıgımda. Bugun bebeğime versem sorun olurmu bozulmusmudur sizce😱 yoksa vermemelimiyim
Nikonya Pinkbery Odanın ısısıyla alakası . O da serinse 8 saate kadar kalabilir diyorlar ama riske atmamak gerek. Bence 3 veya 4 saat daha uygun. Evet üzücü ama atmalısınız o sütü
Deletedmom131 Pinkbery Termal cantasa ise bozulmamış olabilir normalde oda sıcaklığında 3 saat ömrü koklayın bozulduysa ekşi kokar
Fatmanaz Nikonya peki ben bazen buzluktan 80 cc süt ısıtıp veriyorum 40 içiyor 40 kalıyor o kalan sütü tekrar ısıtabilirmiyiz
Emelli Pinkbery Doktorumuz yeni sagılmıs süt 6 saat dısarıda kalabilir demişti. Oda sıcaklıgında tabiki.
Cagla Fatmanaz öyle valla. Bazen benimkide icmiyo sagdgmi cicegn dibine dokuyorum bende. Ona bile kıyamıyorum 😔
gzmnc Bana bebek hemşiresi, koklayarak anlayabilirsin demişti. Ama ısıtılıp soğuyan süt maalesef tekrar isitilmamali.
balannesiii Pinkbery verme canım dolapta ömrü 3 saat zaten alt dolapta saklayınca ben bikere koydum 6 7 saat sonra normal inek sütü gibi kesilmişti süt seninki normalmi şuan
AyseAlyamm Pinkbery canım anne sütünü oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün dondurucuda 3 ay saklayabilirsin bence kullanma bebeğine .