Mavi0688
duru2603
Benim bebeğim 3.5 aylık genelde uyuyor zaten 4-5 saat. Yalnız bu ev işi olayını normal temizlik yaptırmak için çağırdığımız yardımcılar gibi düşünmeyin, dip köşe bi temizlik yapmıyor her gün. Dikey süpürgeyle hızlıca süpürüyor hemen, sonra bi kova siliyor. Mutfağım genelde derli topludur zaten, makineye bulaşıkları diziyor, tezgahı siliyor. Oğlum uyandığında onla ilgileniyor. Böyle sabahtan akşama kadar aralıksız temizlik gibi bi durum yok. Oğlan uyurken oturuyor genelde. Ben zaten öğleden sonra geliyorum eve süt izni var malum. O ara yemeği yapıyor.
Ben başta henüz görüşme aşamasında aman çocukla ilgilenin sadece başka bişey yapmayın zahmet olmasın diyince alındı, ertesi gün evine davet etti, mükellef bi sofra hazırlamış, ben güzel yemek yaparım siz de tadına bakın istedim dedi😄 sanki biz yemeklerini beğenmeyiz diye yapma demişiz zannetti sanırım 😄
Kameradan izliyorum gün içinde napıyo diye, bebek ağlamaya başlayınca hemen yanına geliyor, ihmal ettiğini görmedim henüz. Daha önce de 4 bebeği büyütmüş, ileride nasıl oyun oynayacaklarını falan da anlatıyor. O zaman herhalde temizlik biraz daha ikinci planda kalabilir🤷