Mine115 Merhaba anneler babalar günü geliyor ne almayı düşünüyorsunuz bizim İlk babalr günümuz napsam ne alsam bilemedim siz neler yapacaksınız ???
Pinar_kb Mine115 tişörte ihtiyacı vardı onu aldım. Yanina da albüm mü yaptırsam masaj aletimi alsam karar veremedim 🤷♀️
Ayza-Lina Ardahsyn merhaba hediye sepeti güvenilir bir alışveriş sitesi mi acaba bende sipariş vermek istiyorum da. Yardımcı olur musunuz? Kapıda ödeme yapılıyormuş sanırım
Busragokceberra Mine115 Babama set aldım cüzdan,saat,tesbih,kemer,çakmak ekstra parfüm aldım.Esime de kemer, parfüm, üçümüzün resmiyle bardak😉
Semrakrbck Black8 aynen öyle tüm özel günlerde hiçbir şey almayı akıl edemeyen babaya bide bir yandanda insan almak istiyor ama hevesler hep kursakta kalıyor
Ackylglbyz Black8 bende sizdenim 😅 bana oğlum büyüdüğünde alsın benim annemin sanki diyor sanki benim babam mı oğlu alsın 😅😅😅
Yldz33--06 ketcapli_lahmacun benim de kalbim çok kırık bu sebepten ilk anneler günüm lohusalığın zirve yaptığı zamanlardı bide. İnsan ilk olduğu için bişe bekliyor bi çikolataya bile razıydım ama yok düşünce yok. Ama ben aldım hanımlar utandırmayı düşünüyorum sen benim ilk anneler günümü kutlamadın ama ben senin ilk babalar gününü kutluyorum diyip ayakkabı aldım kemal tancadan onu vereceğim. Umuyorum ki yerin dibine girer utançtan ben de böyle soğuturum içimi napayım 🙄
sevdeninasafkosu Mine115 normalde tablo alacaktım ama onu da bir sonraki sefere saklamak istedik. Kupa yaptırdım arkasında baba yazılı güzel bir sözle on tarafta da oğluyla fotoğraflari var
FatmaKrbkl Mine115 bu ilk babalar günü olacağı için bu seferlik hediyesini ben aldım diğer babalar gününde oğluyla halletsinler aralarında 😂 Nostaljik radyo sipariş verdim sever öyle şeyleri eşim 🌿
Black8 Semrakrbck ben çok yaptım bunu ne yazık ki hep hayal kırıklığı. Çok da severim hediye vermeyi ama gönlüm o kadar kırılıyor ki artık almayacağım malesef.
heyymomm Mine115 eşim böyle günleri çok saçma bulduğundan benim anneler günümü kutlamadı o yüzden ben de kutlamayacağım onunkini 😁🤓
gulumsee Mine115 1 tane pantolon 2 tane tsort aldin ihtiyacida vardi gecen sene supriz falan yapmistim bu sene boyle artik ☺️🤗