Zynpasl Kızım 11 aylik ek gida asla birsey yemiyor sadece bir ògùn versem aksama kadar kalır òyle… yemediģi icinde katı gıdalara geçemiyorum, gòren herkes zayif diyor lùtfen fikri olan yazsin…
kartopu23 Zynpasl seveceği bir şeyler illa ki vardır onları keşfetmen lazım. Benim kızım da 11 aylık sayılır. Katı gıdaları ağzından atıyordu. Sonra baktım tatlı şeylere daha yatkın. Her sabah pankek yapıyorum muzlu ya da hurmalı. Önüne koyuyorum kendi yiyor. Dişleri kaşındıkça eline elma dilimi falan veriyorum. Bazen ekmek veriyorum. Öyle öyle zamanla alışacaklar.
Bill Zynpasl Birlikte yemek yiyin canim. Ona vermeden once sen yemeye basla. Isteyene kadar verme. Bikacgun seni izlesin. Taklit ettikleri icin oda isteyecektir. Yogurdu severler genelde sebzeleri yogurda katip verebilirsin. Yavas yavas arttirip kati vermeye devam edin. Insallah bu sekilde alisir
Merve-HanifeDuru He zamanla alışıyorlar be canım zorlama yemiyor ise verme daha çol red eder bu şekilde püre yiyiyor mu peki ?Zynpasl
Zynpasl kartopu23 benim kizda tatli seviyordu hatta bende bu şekilde yapiyordum ama gitti ne olduysa yenek istemiyor artik dùzelir imsallah tesekkùr ederim🙏