Gamzeguly çok sevindim sizin adınıza. Buda güzel bir gelişme. Kontrol tarihleri bile ileri alınmış. Bence bundan sonra bebeginiz hızlı bir şekilde ilerleme gösterir normale döner. 2 yas sonrası çoğu bebek normale dönüyormuş. Icinizi ferah tutun. Umarım asi içinde olumlu bir haber alırsınız da hepsini yaptirabilirsiniz🙏 Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Yavrularımızı korusun sağlık versin 🙏 aşı sonucunu da haberdar edin mutlaka merakla bekliyorum.
Size katılıyorum bu d vitamini çok önemli kemik gelişimi nörolojik gelişim için çok kıymetli. Biz ilk başta biraz ihmal davrandık d vitamini huzursuzluk yaptı die vermedik :( sonra ben araştırdım soruşturdum eğer verilmezse. Bıngıldagi bile geç kapanirmis. Bir sürü sorunlara yol acarsmis. 6. Ayından sonra vermeye başladım diyebilirim. Suan hala kullaniyoruz. 1 ay daha kullanıp bırakın artık dedi doktor. Önümüzdeki ay birakicam artık. Zaten balik yağında da varmış. Biraz da ondan alır. İlerisi yaz günü birazda guneslenir derken. Eksik kalmaz insAllah