Musabveannesi Elifnils bende merak ediyorm. Bebeğime sütüm yetiyor mu yetmiyor mu diye endişeliyimde. Artk büyüdü ve etrafımdakiler bebeğim ağladıkça belkide doymuyordur diyor😔😔
Kumsi Elifnils Benim bebeğim de gündüz saat başı emerken akşamları 7 saat uyumak istiyordu. Sütüm var ama kilo alimi alt sınırdaydı artik gece de 3 saatte bir besliyorum mutlaka
Emelli Elifnils merhaba canım. İşe başlamadan önce doktor istedigi zaman emzir demişti. İşe başladım. Bebegim 4,5 aylık suan. Üç saatte bir 150 cc veriyoruz. Akşam eve gittigimde de iki gögsümü emziriyorum. Üç saat ara ile. Yani rutine bindirmen gerekli.
Aybukealtintas Musabveannesi gündüzleri 3,4 saat aralıgında ama bazen gündüz derin uyuyor o zaman 5,6 saati buluyor, gece de yine 6,7 saat aralıgında
Elifnils Musabveannesi banada doktor bu kdr sık emzırmene gerek yok doymuyor mu acaba dedı kafam karıştı
Momm Bizimde sürelerimiz uzadı önceden 2 saatte bir muhakkak emerdi şimdi 3 saati buluyor bazen geçiyor bile bende endişeleniyorum acaba aç mı filan diye geceleri de 3-4saatte bir emiyor
Muhteriz Ben saate bakmıyorum hiç ne zaman ağlasa ağzını açsa veriyorum Ama geceleri öyle değil uykusunda emziriyprum genelde meme istediği için emiyor acıktıgından değil
Elifnils Ben ortalama saat bası emzırıyorum hafif bı mırıldanma olduğunda dun kontrolumuz vardı doktor 3saatte bir emzır doymuyor mu acqba dedi tedirgin oldum ondan merak ettm emzirme sıklığınızı
SelmaYakup 2 saatte bir hala hic degismrdi dogdugundan beri hep ayni saatte ister alisti sanırım geceleride ayni 2 saatte :)