Mervesefa2525 Kızlar kızının 3 ayını doldurmasına 2 hafta kaldı sütüm yetmiyo mama icmiyo biberon almiyo ek gıda olarak ne önerirsiniz bana cice bebe verdim kaşıkla sakıncalı dediler şuan pirinç unu vermeye çalışıyorum iyi sizce ne dersiniz
Kelebegimmmm Mervesefa2525 bebek sütü emerk artırır zaten ek bişe vermeyin yok artmıyr diyorsanz sağark kendinz artırın 2 buçk aylık bebeğe başka hiçbişe verilmz
Tosbikiim_0606 Mervesefa2525 daha çok küçük sağım yaparak çoğalmaya çalışın uykuluyken emzirin emzirdikce gelecek ek gıdaya doktor önerisiyle baslayin
cemreninnannesii Mervesefa2525 ek gıda için çok çok erken 6 aylık bile doymak için değil tatmak için doktorunuzla görüştünüz mu bu durumu seveceği mama illaki vardır
VelardaEdiz Mervesefa2525 3 ayını doldurmasına 2 hafta var diyorsun ve cicibebeden bahsediyorsun daha neler gerçekten
Mervesefa2525 Eymen_ayaz16 Kilo alması normal atn sütünün olmadığını biliyorum boş bir memeyle dolu bir memeyi fark edersiniz çocuk huysuzlaniyo sizin bebeğimiz kaç aylık şuan
Mervesefa2525 Kelebegimmmm zaten etmesinde sıkıntı yok emzik gibi surekli çekiyo memede uykuya geciyo uyanınca tekrar aynı şeyi yaşıyorum
Mervesefa2525 VelardaEdiz Başka bise yeniyi açken ağlıyo sadece cici bebe veriyo ztn onu da kestim hiç bise yeniyi bende başka bise yapabilirmiyim diye soru sordum zaten
MGamze21 Mervesefa2525 sütünüzün yemediğini nasıl anladınız? Benimde 2 buçuk aylık kızım var 2 hafta önce sütüm yetmiyor azaldı sanmıştım ama meğerse yetiyormuş. Ekstra verdiğiniz mamayı almıyorsa doyuyordur. Göğüslerinizin sertliğine bakarak veya emme süresine bakarak karar vermek yanlış olabilir. İçinizi ferah tutun ve sürekli emzirin.rahatlarsınız umarım
Eminehalil Mervesefa2525 Mervesefa2525 boş meme sutun olmadığını gostermez memeler terbıye olur zamanla bırde emdıkce zaten dolmaz akşamdan sabaha uyuyunca doluyor onuda emince bıde buyuduğu ıcın hızlıca boşaltıyor huysuz olması ac anlamina gelmez akşamları mama yapıp kaşikla ıcır akşamları sureklı emmek ıstıyorlar cünkü
Eymen_ayaz16 Mervesefa2525 2 ay 10 gün oldu evet azlama var sağlık ocağı ebe yeter çiş ve kaka yapıyorsa kilosuda normalse mama verme gerek yok dedi
Cns_28 Mervesefa2525 gitiiğiniz nir doktor yok mu ? En sağlıklı o yardım eder size. 3 ayını bile doldurmamış bir bebeğe mama ve anne sütü dışında bişey verilmez. Lütfen en kısa sürede bir doktora danışın. Belkide doyuyodur sütünüzle o yüzden mama almıyodur. Bunlar dışında başka bişey vermeyin ek gıda için çok çok çok erken.