Demiralpinannesii Ayshamuzaffer979 bizde ateş ve huysuzluk yapmıştı cnm ama bebekten bebeğe değişiyor tabi
Goksuuuu Ayshamuzaffer979 bizde ateş yapmadı ama çok huysuzluk yaptı 2 gün hiç mutlu değildi. Ama ben ilk gün asi olduktan sonra ve yatarken calpol verdim ağrısı ateşi olmasın diye. Öyle olmasına rağmen çok huysuzdu
Sb123sb Ayshamuzaffer979 benim bebeğimde sadece uyku yaptı başka bir yan etkisi olmadı her bebekte farklı oluyor umarım kolay atlatırsıınız sizde
cemreninnannesii Ayshamuzaffer979 ben her ihtimale karşı aşıdan sonra eve geldik 1 çay kaşığı calpol içirdim ateş olmadı ama huzursuzdu mızıklıyordu uykusunu güzel uyumuştu
Deletedmom27337 Ayshamuzaffer979 Bizde bir sıkıntı olmadı ama ateşini kontrol ettim devamlı çıktı mı die cemreninnannesii ateş olmadan calpol önerilmiyor aşı öncesi ve sonrası. Ayeşide 38,5 olunca verin demişti ebe bize.
cemreninnannesii Deletedmom27337 evet doğru vurulduğundan beri inanılmaz huzursuz oldu ağrısı vardı çünkü bende rahat etmesi için verdim uyuttum sonra düzeldi
Kbr1- Biz cok ateslenmistik bebekten bebge fark edr yinede ates düşürücü bulundurun. Surup düşürmeyince fitil kullanmak zorunda kalmıştım
Dersim62 Ayshamuzaffer979 bizde ateş yapmamıştı ama huzursuzdu çok ilk gün sonrasında bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Mrvk_39 Ayshamuzaffer979 biraz huzursuzdu bebegm ama biz de ateş vs olmadı doktorumuz 37.8 olmadan ilaç verilmemesi gerektiğini söyledi vermemize gerek kalmadı, umarım siz de kolay atlatırsınız 🙏
Baharbek Ayshamuzaffer979 canım bizde çok ateş huysuzluk falan yapmadı ince giyindirin biraz 2. Gün hafif ateş oldu 1 çay kaşığı calpol verdim devam etmedi