Ayza_moms Merhabalar.. Düğün için ceket pantalon tarzı yada etek ceket tarzı güzel olan site önerileriniz varmı siz hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz yakın zamanda kuzenimin düğünü var ama ben istediğim gibi birşey bulamadım yardımcı olurmusunuz?
leynanin_pembemantosuu Ayza_moms pardesüdünyası ins adresi herşey 50 tl abiye etek ceket tunik çokda kaliteli kocaeli de şube
Ayza_moms AyPerisiVeGokPrensininAnnesi teşekkür ederim ben instagram kullanmiyorum ama ablaminkinden hemen bakıyorum 😊
Bireylulmeselesi02 zarifbirhanim sayfasına baktım çok güzel görünüyor siz hep mi ordan sipariş veriyprsunuz🤔
Ayza_moms zarifbirhanim beden olarak 38 im aslında ama emzirdigim için göğüs kısmindan emin olamıyorum sizce 40 bedene baksam büyük düşer mi
zarifbirhanim leynanin_pembemantosuu Surekli reklamına denk geliyorum. Güvenememistim, alışveriş yaptınız mı siz?
leynanin_pembemantosuu zarifbirhanim 2 ay öncesinde kocaelinde dim bizzaat şubesine gittim gördüm birkaç parça eşyada aldım gayrt güvenilir endişelenmeyin zaten herşeyincanlı canlı çekiyorlar
zarifbirhanim Ayza_moms Ben gogusten dolayi 40 giyiyorum, 40 beden aldım kuzu. Zaten eteği lastikli, üstünde kemeri var. Bol olsada kemerle ayarlanır
surass Kadriye baştürk yeni koleksiyonda pantolon ceket yapmış güzellerdi bide hülya ince markasına vardı sanirim
Ayza_moms zarifbirhanim tamam bende 40 alsam olur ozaman 62 kiloyum 38 bedenden emin olamadım ama kombin beğendim başka renkleri varmıydı acaba siz nasl kombin yaptınız şal ayakkabısı vs. 😇
zarifbirhanim Ayza_moms Ben daha giymedim kuzu. Düğün haftaya. Ama vizon ayakkabı ve çikolata kahve salla kombin yapıcam
zarifbirhanim Bireylulmeselesi02 Hayır kuzu. Ilk defa aldım. Genelde ürüne bakıyorum, beğendiysem ve güven veriyorsa alıyorum. Ama güzel geldi