Sibelesen2 Kızlar beş buçuk aylık oğlum var. İki aylık olduğundan beri yani ellerini keşfettiğinden beridir parmağını emerek uyuyor. Nasıl bıraktırabilirim fikri olan var mı emzik veriyorum onu emmiyor fırlatıyor ya da eline alıp onunla oynuyor
EsmaLina Benim de bebeğim hala parmaklarını emiyor. Doktor bunun normal ve doğal bir süreç olduğunu söyledi. Bir yaşına kadar sıkıntılı bi durum değil
Sibelesen2 EsmaLina evet normal olduğunu biliyorum ama endişem uykuya geçişte parmağını emmesi ve gece emerek uyuması çıkınca uyanıyor tekrar ağzına sokup öyle uyuyor
EsmaLina Valla Sibelesen2 şu an kızım 5 ay 10 günlük ben de gece uykusuna geçmeden önce emziriyorum. Artık şöyle düşünmeye başladım. O iyi hissetsin sağlıklı olsun emsin sorun değil. Sonuçta tüm insanlar bu dönemden geçiyor. Şimdi hangimiz parmağını emiyor ki. O yüzden bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyormuş.
Sibelesen2 EsmaLina haklısınız çevreden görenler parmağı incelir dişleri yamuk olur şunun oğlu ortaokulda hala parmağını emiyor gibi tepkiler verdiği için ister istemez panik yaptırıyorlar
Kokina35 Benim kızımda 2 ay 9 günlük yeni yeni elini parmağını emmeye çalılşıyor. Hatta bazen yumruğunu ağzına sokmaya çalışarak emmeye çalışıyor😂 bazen akışına bırakıyorum bazen elini emerken bianda memeyi sıkıştırıyorum