Betl4201 Bebeğim dört aylık oldu ocaen mikrofer kan damlası başladık, ama kullandıktan sonra huzursuzluk başladı gazı var gibi anlayamıyorum kan damlasına mi bağlı acaba başına böyle birşey gelen oldu mu
Selin39 Betl4201 bende ocean kullanıyorum ama huzursuzluk olmuyor canım eczaneye bir sorun bence, sağlık ocağının verdiği kan damlası huzursuzluk yapıyor
Betl4201 Selin39 acaba dördüncü ay atağımı onu da bilemiyorum ama emerken ayakları falan hiç durmuyor , kan damlalarıda alışana kadar sıkıntı yapabiliyormuş 4-5 güne vücut alışır geçer dediler ama kıyamıyorum kıvranıyor gibi geliyor
Arensmom_ Selin39 ya bende mikrofer aldım ama ilacın rengi beyaz mı acaba ? Kan damlası hep kırmızı olur mantığı yerleşmiş kafama nedense ikileme düştüm şuan 😂
Rojbinizgi Bizde başladık kan damlasına ama bizim doktorumuz bize DEMİRON verdi eğer sağlık ocağı kan damlası verirse onu kullanmiyorsun bunu kullanıyorsun dedi bana
Betl4201 Rojbinizgi bende almadım sağlık ocağının ki zaten dışardan aldım ama değiştirsem mi markasını acaba diyorum
Selin39 Betl4201 canım 4. Ayda gaz olmaz çok zor yani artık 4 aylık olmuş bence bir sağlık ocağına sor yan etki yapar mı diye
Betl4201 Rojbinizgi kendim araştırıp almıştım belirli bir doktorumuz yok daha sidefer ile ocens mikrofer öneriyorlar genelde oceanın d bir kullandığımız için aynı marka olsun diye kan damlasınıda ocean mikrofer tercih ettik