zarifbirhanim Arkadaşlar limonlu su iştah keser mi ya da zayıflamaya yardımcı olur mu? Deneyip çok memnun kalan var mı?
Yazaksami zarifbirhanim diyet yaparken her sabah ılık suyla birlikte içiyordum hazmı kolaylaştıryor karın bölgem daha çabuk eriyordu sanki
zarifbirhanim elifhanimm Tarcini hiç sevmem ama iştah kesiyorsa deneyeceğim. Cunku surekli tıkınma halindeyim 🤪
Buseasel8 zarifbirhanim soğuk soğuk iç limonata içiyorsun say 😁 zayıflamak istiyorsan eğer içebilirim diyorsan önereceğim bişey var
zarifbirhanim Yazaksami Bende istahim azalsın istiyorum. Cunku çok yiyorum. Bir tepsi baklava olsa yerim acımam
elifhanimm zarifbirhanim gündw 2 öğün ara öğün hiç yapma kuruyeniş kurumeyve vs de yok bu şekilde yağ yakarsın spor bile yapmasan en kötüsü bu
Tugcerylmzkerem zarifbirhanim sadece mideyi tahris eder bir ise yaramaz. Suyunuza kabuk tarcin atabilirsiniz tatli istahini onluyor. Diger turlu toz tarcini birseylere karistirip yediginizde surekli mide sıkıntısı meydana gelir tarcin agir bir baharattir
zarifbirhanim elifhanimm Bendeki iştahın yarısı gitse zayıflarım zaten kuzu 😀😀 durup durup biseylere sarıyorum
JackDaniels zarifbirhanim dünyaları yiyip limonlu sudan mucize beklenmez. Ama diyetle birlikte içildiğinde gerçekten ödem attırıyor idrara sık çıkartıyor. Yalnız çok tüketildiğinde tansiyon düşüklüğü yapabilir dikkat etmek lazım
zarifbirhanim JackDaniels Kuzu istahim azalsa dünyaları yemem zaten. Durup durup dolap acıyorum. En son çözümü markete gitmemekte bulucam 😀
Buseasel8 zarifbirhanim miden tamam demez de 1 ayda 8 kilo verdim İngiliz karbonatlı su ile tuzlu su bildiğin internetten de araştırabilirsin sadece 1 ay kullanmak gerek ama İngiliz karbonatlı su 3 litre 😅
sevimlienerji zarifbirhanim kesmez. Günde 2 kase çörek otlu yoğurt daha çok keser. Tucruble sabit 2 ay bile demeden 25 kilo verdim 😊
Buseasel8 sevimlienerji onu nasıl yapıyoruz yemediğim kür kalmadı zayıflamak için zayıfladım hamile kaldım bu sefer de doğumdan kaldı 🤣 bünyem sarsıldı şu kürlerden şimdi 12 kilo verdim bi 15 daha vermeye çalışıyorum 😂
zarifbirhanim sevimlienerji Corek otunu da çok severim. Aşırı hızlı vermişsin sarkma falan yapmadı mı kuzu