Sumeyyekaratas 8 günlük bebeğimin dün akşam duş aldıktan beridir karnı gurulduyor acaba neden? Beslenmesi çok güzel her 2 saate bir emziriyorum
Aselyaa Sumeyyekaratas ac midir emun degilim ama. 2 saat uzun bi sure daha tam doyana kadar ememezler o yuzden sık sık emzir cnm
Laayla Sumeyyekaratas daha sık emzir küçük o daha 1 saate düşür mesela bi de uyuyorlar meme de emdiği den emin ol çenesine falan dokun memedeyken emsin iyice sağarak da verebilirsin kaç cc çıkıyor sütün bilirsin
Yassmin Sumeyyekaratas ozaman bağırsak gazıda olabilir kaka yapmadan öncede bu tarz sesler gelebiliyor relaktaz diye bir damla var gaz giderici ilerde gaz problemi yaşamamak için doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz bende kullanıyorum
Laayla Sumeyyekaratas bi de gazını çıkardıktan sonra 15 20 dk dik pozisyonda tut bi de şey yap bacaklarını karnına doğru ittir belki alttan da gazı olabilir
Yassmin Ayaklarına pedal çevirme hareketi yaptırıp iki ayağını karnına doğru iktirr bağırsak gazı için bu hareket çok iyi geliyor anında gaz çıkarıyor 😊
Sedali Sumeyyekaratas bizimde oyleydi canım gayet normal bağırsaklarının çalıştığına işaret bu açlıktan felan değilmiş aç olsa durmaz zaten çocuk 28 günlük olduk masallah yattığı yerden duyuyorum sonra hemen bezine bakıyorum kaka yani kotu bsey değil korkma 👍🏻👍🏻
Yasey Sumeyyekaratas açlıktan dur o. banyodan sonra mutlaka emzir acikiyodur büyük insan bile midesi eziliyor banyodan çıkınca .