Bebibebi Kızlar kahvaltıda ne yediriyosunuz biz 1 yaş 9 günlük olduk kahvaltıda 1 yumurta yiyor sadece başka neler verebiliriz bupday alerjimiz var bide doyuyormu acaba diye düşünüyorum
Mirsim Bebibebi peynir yoğurt muz patts tarzı şeyler verebilirsin herhangi bi alerji durumu yoksa, ben bir küçük patatesi minik minik yapıp kaynatyrm süzüp çatalla eziyrm ,içine bir yumurta sarısı,bir kaşık labne koyup çırpıyorm tavada omlet yapiyrm yanına yoğurt çok besleyici de oluyr (14 aylik)
annesinin_kizi Bebibebi bizde 1 yaş 10 günlük Yumurtanın yanıdda peynir domates salatalık peynir yiyebilir Kefir içirebilirisn Pankek omlet yapabilirsin
Nefis Bebibebi benim oğlumda yarın 1yaşına girecek zaten iştahlı bı çocuk değildi ama bu aralar tamamen gitti resmen eziyete dönüştü yemekler ne yapacağımı şaşırıyorum😞
Aryemus_3 Bebibebi Bugün 1yumurta yedi yanında çeyrek avokado bi tane büsküvi bir ceviz labne ve pekmezi karıştırdım onu yedi Bazende tarhanalı omlet yapıyorum kaşar peyniri beyaz peynir ve zeytin tahin pekmez veriyorum değişiyor
Selinglr Mirsim Aa ıyumış bu tarif bende denıyım zorla yapıyor kahvaltı ya hic boyle bir cocuk değıldı
Deletedmom0099 omlet yanına kasar ve siyah zeytin peynirli pankek; yarım su bardağı yoğurt, 1 yemek kaşığı her hangi bir un, 1 yumurta, 1 çk karbonat, 1 yk lor peynir bazen sadece haslanmıs yumurta kasar zeytin menemen yapıcaktım ama domates alerjisi cıktı
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom0099 o ölçü ike laç adet 8 pankek çıkıyor. Bizde 8.5 aylığız yarın için kahvaltı da pankek denemeyi düşünüyorum da
Mirsim Bebibebi geçen aya kadar o şekil yaptım o tada alisti o şekil yiyor(omleti) ,ama kaynattgimda bir top bütün şeklinde yediryrm
Mirsim Bebibebi eğer artık alerjisi yoksa ayran şeklinde biberronda icirmryi deneyin,zamanla su miktarını azaltın kalın yapın alışır
Funda2509 Bebibebi gün kurusu kayısı yı suda kaynatıp blendırdan geçirin yoğurda ekleyin öyle sevebilir belki tatlı olacağı için. Benim oğlum öyle öyle sevdi
Bebibebi annesinin_kizi pankek omlet falanda yapıyorum yumrtsyı bazem haşlıyor bazen tereyağında pişiriyorum ama başka bişey yemiyor peynir yemiyor mesela yopurt yemiyor
Mirsim Bebibebi pankeki nasıl yapıyorsunuz ben bı ara denedim dışı pisti içi kek hamuru gibi civik kaldı tadida çok kötüydü benmi yanlış yaptm🤔
annesinin_kizi Bebibebi mama sandelyesşnşn önüne ky canım belki o şekilde yer kendi eliyle alıp yerse Bizim bu sıralarda yemek yeme iş sıkıntılı yaa her şeyi ama her şeyi kendi eline alıp yemek istiyor biraz döküyor mincıklıyor atıyor biraz yiyiyor
Bebibebi Mirsim 1 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 yemek kaşığı glutensiz un koyuyorum buğday alerjisinden dolayı karıştırıyorum iyice sonra tavada az yağda pişiriyorum
annesinin_kizi Mirsim canım sana dünki yaptığım tarifi atıyim çok güzel oldu hatta artan ben yedim 😂hemen atıcam Attım kesin dene derim
Bebibebi annesinin_kizi yiyor yeme konusunda sıkıntı yok canım eline veriyorum bnde çoğu zaman kendisi yiyor