Clementine_ Merhaba bebeğim 10 aylık külot bez kullanmak istiyorum uygun olur mu yoksa daha büyük bebekler mi kullanabilir sadece? Bebeğim 10 kilo
UrasEgeninAnnesi Clementine_ ben molfix ve sleppy külot bez aldım ama çok pişman oldum açıkçası sızdırıyor. Bebeğim sabah uyandığında hep ıslak hep ıslak üstü başı. 6-7 saat ancak dayanıyor dayanmıyor bile bazen. Gündüz sık değiştiriyorum ama gece problem
Medusafer Clementine_ bebegim 3 aylıkken başladım ben kulot bez kullanmaya çok büyük rahatlık prima premium care kulot bez kullanıyorum çok güzel asla sızdırma problemi filan yasamadik
ilkgozagrimmmm Clementine_ biz sleepy aldık cırtlı sandım bakmadım hiç. 1 paket bitene kadar hiç rahat değildim kullanımı zor geldi bana
Asi-ka Ben sızdırma yüzünden geceleri kullanıyorum çok rahat ettik sızdırma sorununu külot bezle çözdük.
Nehirr16 Clementine_ çişe alıştırcagın zamanlar rahat ondan öncesi zor sızdırma ve degiştirme zor oluyor
SedaMeyra Clementine_ kullanabilirsiniz ama 1 paket kulot bez alirken 1 pakette cirtli alirdim ben. Cunku bazen ust bas hepsi soymak yerine kjlot bezi atip cirtli bez takardm
elfozyil Clementine_ sleepy extra almanızı öneririm :) hayır 6 aylıkken kullanmaya başladık biz. Extra yeni çıktı İncecik yaz için ideal. Bedenimde bir büyük tercih edebilirsiniz