yareninannesi888 Kızım 6,5 aylık hiç dönmedi daha çabasıda yok, düzenli kontrollere götürüyorum korkmaya başladım ama bi sorun teşkil eder mi dönememesi
Epifenomen-gkc yareninannesi888 6ay19,günlükken döndü bir kere kızım bıraktı dönmeyi. Şuan 7ay26günlük 10 gündür falan fıldır fıldır dönüyor. Bazı bebeklerin vücudu esnek olmuyor. Benim kızımın vücudu esnek değil mesela onun için dönmeyi biraz geç yaptı. 8 aya kadar gideri var demişti doktorumuz merak etmeyin
Demetbulut yareninannesi888 bol bil yuz ustu yatoron biraz o sekilde vakit gecirmesini saglayin kasları kuvvetlensin
Mlke301020 yareninannesi888 sürekli yere bırakın yüzüstü önüne ilgisini çekecek oyuncaklar koyun o çabalamıyorsa siz çabalayın annesi yerde yatırarak aktivite yapın. bide kilolu çocuklar kilodan dolayı zorlanıyor eğer öyleyse
Mlke301020 bozobeydrk benimde öyleydi ağlardı ama almazdım hemen ,şarkı derdim oyalamaya çalışırdım 4 aylıkken sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başlamıştı. Yüz üstünden dönmesi içinde yardım ederdim oyuncak koyardım yine onunda öğrendi. Şimdi 7 ay 15 günlük yuvarlanıyor sağa sola çekiyor kendini tam anlamıyla ileri sürünemiyor ama çekilerek her şeye gidiyor bide geri geri gidiyor. Emeklemeye çalışıyor ama yoruluyor tam beceremiyor henüz
Mlke301020 yareninannesi888 yani olabilir çünkü ağır olduğu için döndüremiyorlar kendilerini benimki 7 buçuk aylık 9 buçuk kilo . O zaman 7 buçuk falandı yanlış hatırlamıyorsam 😄
Ye2020 yareninannesi888 benimki 5 aylıkken sirtustunden yuzustune dönmeye başladı ama hala aynı başka bir gelişme yok 6 ay 10 günlük 🤣…kuzenimin kızı bunun kadarken yuvarlaniyordu hatta desteksiz oturuyordu…bende evham yaptım doktora sordum normal dedi her çocuğun gelişimi farklı dedi hatta benim kızımda var şuan 9 yaşında onun videolarına baktimda 6 aylık hala hiç donmuyormus…yani çocuktan çocuğa değişiyor normal karşılayın…
yareninannesi888 Epifenomen-gkc sma hastası bebişleri gördükçe içim bi hoş oluyor acaba kasları mı zayıf vs diye tedirgin oluyorum 😔
Shira2 yareninannesi888 gec degil, benim kizimda 8 aylik olmaya yakin basladi dönmeye. Bir anda gelir merak etmeyin