Emir1806 Pinky35 😬🙋♀️🤦♀️ ben tabikii. biraz önce kahkahayla kalktık oysaki yarın saatçik olmuştu henüz dalalı 😭 yatakta zıplıyoruz oleyyy yapıyoruz ben onu çift görüyorum uykusuzluktan o ayrı. ne memeye ne ayakta sallamaya kanıyo. oturduk gülüşüyoruz karşılıklıı🤗😭
Anne06_ Pinky35 bizde varız 🥱 2 de uyandık çok deli yatarız ayağı beşiğin korkuluğunda çıkmış çekerkende uyanmış 🤷🏻♀️Oysaki uyku setinin parçalar ile kapalı nasıl becerdi hiç bilmiyorum
[silindi] Pinky35 Bende aynı şekilde alıştım artık.Bizim en erken uyku saatimiz 5 ve sonrası daha erken olmuyor maalesef. 🤷🏻♀️
Pinky35 Emir1806 ne yapalım 😅 Allah başka dert vermesin geçir inşallah zamanla 😅 hep böyle olmaz die kendimi kandırıp duruyorum 😁
Emir1806 Pinky35 geçecek biraz daha biraz daha diye diye 1 yaşında olduk… amin Allah başka dert vermesin aynen. ama gribim zor duruyorum ayaktA diğeri çişim geldi bak bana diyor biri memede uhıtmaya çalışıyom daha kafamı yastığa koymadım ama yaa😭😭 neyse canları saolsunn ne diyelimm
[silindi] Pinky35 Ne yaptıysam ben düzen oluşturamadım çok denemedim ama olmadı.İkiz olmalarınında etkili olduğunu düşünüyorum.Yani bıraksam öğlene kadar uyuyorlar.Ben kaldırıyorum kalkabilirsem tabi 11 12 gibi daha geçede kalabiliyorlar uyuyorlar.Eziyet çekiyorum resmen çok zorlanıyorum uykumu alamıyorum ama maalesef düzenleri olmadı bir türlü.
tospikinannesiii Pinky35 Benim bebeğim uyuyor, ama benim uykum yok bugün niye böyle du anlamdım. 😂 Uyumak isteyen annelerin bebislerine bakma gibi bı şansım olsa keşke de her anne uykusunu alabilise. Uykusuzluk çok kötü çünkü çok iyi anlıyorum.💆
Deletedmom_16 Pinky35 ayyy allah yardımcınız olsun. Çok şükür atlattım o günleri 🙏🏼 18 aylık oğlum şuan. 15. aydan beri sadece su içmeye kalkıyor 1-2 kere, hemen uyuyor sonra. Ama ne çektim beee. İnsan gibi uyanmak harika bir duygu 🥰 kolaylıklar herkese..
Yenibirsayfa Pinky35 aynen bizde 2 de uyandık rüya gördü oglum sesine kardesi uyandı vs derken simdi kardesi uyuttuk biz ayaktayız aksama kadar da aşırı huysuzdu tükenmişlik sendromu yasıyorum artık