Ugbet cocomelon33 şimdi verdi gaita testini ama kakasi azdi yeterli gelmeyebilir dedi bakalim sonuc cikacak hayırlısı olsun insallah doktorumuz bugun yerinde yok yarin hastanede olacakmis. Gaita yeterliyse ve sonuc cikarsa eger gorusecegiz yarın
Ugbet cocomelon33 tabi ki yazacağım buraya insallah. Gaitada kan sonucu negatif cikti ama diğer tahliller tamamlanmamış bekliyoruz o yüzden
Ugbet cocomelon33 yok henuz gitmedik doktora. Sonuclarin hepsi negatif cikmis absürt bir durum yok hocaya yazdim cvp bekliyorum makata bakmak icin çağırabilir. Ben baktim yoktu bir sey belki varsa da goremedim ya da derinde var olabilir
Ugbet Arkadaşlar haftaya doktora gideceğiz ama bugün yine kakasinda küçük iki tane nokta seklinde kaka vardi. Yani artik cidden moralim bozulmaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamak istiyorum ya
Anekdot Ugbet cok geçmiş olsun bazen yapılan bu teyler de yanıltıcı olabiliyormuş insallah korktuğunuz gibi birsey degildir
Esra1621 Ugbet yenidogan kiz bebeklerde kanama oluyor da ondan sormustum ama dedigim gibi fitil kullaniyorsaniz ya da ates olcerken makattan olcum sirasinda zarar vermis olabilirsiniz