bitanem123 10aydır gelmeyen diş 3 haftadır da gelmek bilmedi ne uyku düzeni ne bişi kalkıp oyun oynamak istiyor ek gıdayı reddediyor ne zaman çıkıcak bu dişler ahh dişler hem üst dişler kabarık hem alt dişler belirginleşmiş hunileri taktım yine 🤦
MeryemSu bitanem123 benmkinin de çıkmadı hala 1 yaşına girdi 1 tane bile çıkmadı nasıl bişe anlamadım ya
Oylesine_biri bitanem123 10 ay 11 günlüğüz bizde de yok ve yazdıklarınızın aynısı ben yemek yapsam yemiyor çorba püre meyve blv hepsini red ediyor
Annis-ogul bitanem123 offf bnde aynı durumdayım vala gelmiyor gelmekte olan. Hunu cok yakıştı bana da😅🤣😂
Emir1806 bitanem123 bizde öylrydik cnm 8.aydan beri kabarık dişleri 1 yaşında dün çıkardı ilk dişini 2 tane birden çıktı altlar. gerçekten sabır işi. ama sakin davranın merhameti daha fazla göstrin. ben rahatlatsın diye karanfil ve zeytinyağı kürünü yapıyordum iyi geliyordu. ateşliydi çok 2 gün öncesinde nezle oldu. çıkardığı gün çok ağladı ateşlendi. çok şükür bugün iyiyiz keyfi yerinde 2 adet pirinç tanemiz var. rabbim yardımcısı olsun hiçanlamadan çıkmış olsun inşallah🤗
Okyanustakibulut MeryemSu benimki de 1 yaşını geçti 4ü bir haftada çıktı geç çıkan diş sağlam olurmuş
bitanem123 elifhanimm benimde ilk bebiş hiç birşey bilmiyoruz kaldık böle ağrısı vardır diye çay 1 çay kaşığı ağrı kesicide verdim ama yok
elifhanimm bitanem123 diş döneminde anlayışlı olmak gerekiyor çünkü gerçekten acı çekiyorlar o yüzden ona daha merhametli olmak gerekiyor en haklı ağlamaları çünkü bunu biliyorum sadece. Üstesinden geliriz bencee
bitanem123 Oylesine_biri meyvelerden sadece karpuz ve salatalık yiyor , o kadar özenip çorba pankek falan yapıyorum ama tık yok başkalarının bebeği lapur şupur götürü yo bizimki anca şuraya döken buraya dökem attı oynuyor yemekle 🤦
bitanem123 elifhanimm ağlamıyorki oturup oyun oynuyoruz kucak meme mama telefon istiyor sürekli vakit geçiriyoruz kafasını dağıttı ğım için sanırım ağlamıyor bazen uykudan kalkarken ağlıyor o kadar
Oylesine_biri bitanem123 aynen herşeyi ağzına götüren bebek ( ev terliği dahil) yemek verince yere sürüyor asla ağzına götürmüyor meyve falan eline verince
bitanem123 Emir1806 uykusuzluğa alıştığım için sakin davranıyorum yada babasına atıyorum daha ateşi falan olmadı ama kulaklarını çok çekiyor gun içinde fazla vakit geçiriyoruz geçmiş olsun sizede darısı diğer dişlere 🥰 Emir1806 hiçanlamadan çıkmış olsun inşallah Amin inşallah 🥰🥰
Emir1806 bitanem123 1 2 ayı bulur bazen hemen patlar kulak çekiştirmesi bu yüzdendir. amin inşallah saolun
Mircet bitanem123 benim kızımda üst dişlerini ardarda çıkarttı 5. Ve 6.. çok şiş ve belirgin ishal mi olmadı ateşlenmedi mi doktor doktor gezdik çok korktuk.Yavrum resmen eridi ya.Inşallah bir an önce atlatırlar
bitanem123 Mircet bizde sadece 1 kez ishal oldu şuan ateş yok ama uykuda yok yatağa aldık bır bana bir eşime vuruyor bağırıyor tek sıkıntı uyumaması şuanlık
Mircet bitanem123 7 8 tane karanfili havanda dövüp zeytinyağıyla karıştır buzdolabında bi gece beklet diş etlerine sür burda okumuştum çok iyi geldi normalde dişlerini elletmez bile ama ne zaman sürsem açıyor ağzını bekliyor
bitanem123 Esma35 bazen ağrıdan çeker kulak çekmesnin başka sebepleri de oluyor ya kulak iltihabı ya kulağı kaşınıyor yada keşfettiğinden çekebilir bizimki sinirlenip çekiyo