[silindi] Evet Hanımlar eslerimize ve babalarımıza ne hediye alıyoruz bakalım fikir olsun hepimize ben başliyim ☺️ bu tesbihi Alicam eşime
Mervenis [silindi] çok güzelmis benim eşimde çok sever tespih nerden aliyorsunuz internette bildiginiz guvendiginiz bir yer vsr mi ? 😊😊
Ceylane [silindi] gecen sene evlilik yıldönümünde gümüş tesbih yaptirmistm. Kendisi anneler gününde öptü gecti bende ayni yapacam. O kendini yormuyorsa bende yoramam kendimi 😊
Mom82902 [silindi] anneler günün de yanımda değildi ama çok güzel bir mesajla kutladı ve gelirken de çok güzel bir kolye yaptırmıştı içinde pirincin üstünde ismimi ve arkasına da ikimizin baş harflerini yazdırmışti çok beğendim bende ona tişört aldım ve yanımda olmasa yine güzel bir mesaj yollarim
[silindi] Ceylane seninki gene öptü benimki ilk anneler günumdu kutlamadi bile ben hatırlattım ama olsun onun ilk babalar günü ben kutlicam 🤣🤣
AlpBeyinAnasi [silindi] Kendisine cilt bakım seti alacaktım, ama sonra düşündüm bu baba anneler günü hediyesi aldımı ki ben de alayım 😅 beyefendi böyle günlere önem vermiyormuş, içinde kalsın bana ne 😌
mom0989 [silindi] eşime kehribar tesbih-bileklik-anahtarlık K.pederime buna benzer kutuda tesbih babama (sigara içtiği için) özel isimli çakmak ve tesbih aldım. az önce sipariş verdim 😀😀