Deletedmom381 Gamze0677 biz de 3 aylikbolduk hersey yoluna girdi ohh geceleri uyuyor derkeeeennnnn, alerjimiz çıktı gündü bütün gün uyuduk aldığımız ilaçtan ötürü şimdi de karşılıklı bakışıyoruz 😬
Guldenn Gamze0677 doymuyo olabilirmi canım ilk başta bizimkide öleydii kilosundada düşüş oldu dooktorumuz mama verdi anne sütü yetmiyo diye
ymn Gamze0677 ben dee😢😢2ay 5 günlük olduk gündüz uykusu hiç yok sürekli memede bıraktığım an ağlıyor yerine yatırınca uyanıyor çok hareketli bir bebek 3.aya düzelir diyorlar umutla bekliyorum 🙏🙏🙏🙏
Gamze0677 Nurdanalkanozkan baksa iyi ağlıyor gözü kapalı meme arıyor elimi veriyorum emiyor emziği emmiyor 😓 deliricem ya uykusuzluktan
Gamze0677 Nurdanalkanozkan yok canım aç değil eminim emerek uyumayı seviyor emerek dediysem süt çekmiyor zaten ağzını oynatıyor memeyi çeksem kendi kendine ağzını oynatıyor
Gokceayy Gamze0677 emziğe alışmasını saglamaya calış böyle uykusuz ve yorgun kalırsan daha kötü olursun ve gündüzleri aglasa bile meme vermeden durmayı öğret oyun halısı zeka kartları ilgisini çekecek ne varsa yap memesiz kalabilmeyi öğrenmeli
Songulkip77 Gokceayy kiz o öyle olmuyo istediğini yap bazı çocuk memeye düşkün oluyo emzik falan da istemiyor bi de emziriyosan artık uyku biraz lüks oluyo biz 5 ay olduk şimdide dış yüzünden uyumuyor miz da miz
Gokceayy Songulkip77 oyy allah kolaylık versin aslında sen de haklısın bazı bebekler cok zorluyor benim kızım gündüz Melek gece de elm sokağı kabusu oluyo